Siirry sisältöön

Suomalaisen tavaraviejän käsikirja

Laivauskäsikirja sisältää 190 maan keskeiset tuontimääräykset. Se on alansa kattavin suomenkielinen hakuteos. Sisältö on räätälöity vastaamaan suomalaisen viejän tarpeita viennin eri vaiheissa. Avaa tästä Egyptiä koskevat sivut tutustuaksesi Laivauskäsikirjan sisältöön. Huom! Laivauskäsikirja poistuu käytöstä 31.10.2022. Lue lisää tästä FAQ:sta alla.

Kirjaudu palveluun Tilaa laivauskäsikirja

Laivauskäsikirjan
Tilaaminen

VERKKOPALVELU
Palvelu on maksuton. Sen tilaaminen ja käyttöönotto vaatii rekisteröitymisen. Huom! Laivauskäsikirja poistuu käytöstä 31.10.2022. Löydät vastaavaa tietoa Euroopan komission ylläpitämästä Access2Markets -palvelusta. Se sisältää tietoa mm. verotuksesta, maksuista ja tuontimääräyksistä.

Tilaa laivauskäsikirja

Viimeisimmät

päivitykset

28.2.2022 Venäjä

Ukrainan tilanteen johdosta Venäjään on kohdistettu rajoittavia toimenpiteitä: uusimmat tiedot Ulkoministeriön sivuilla sekä SVKK:n sivuilla.

Hyödyllistä

vientitietoa

Olemme keränneet tälle sivulle yleistä tietoa tavaraviejän tueksi.

Lue lisää

Lisätietoja

Jos tarvitset apua palvelun käytössä, ota yhteyttä asiakaspalveluumme. Pyrimme varmistamaan Laivauskäsikirjan tietojen ajankohtaisuuden ja paikkansapitävyyden. Jos kuitenkin huomaat puutteita tai virheitä, niin ilmoitathan siitä meille. Palautetta voit antaa täyttämällä yhteydenottolomakkeen.

FAQ