Siirry sisältöön

 

Ota yhteyttä

Pääkonttori

Helsinki

Käyntiosoite: Porkkalankatu 1, 00180 Helsinki
Vaihde: +358 2950 55000
sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@businessfinland.fi

Innovaatiorahoituskeskus Business Finland
Kirjaamo, PL 69, 00101 Helsinki 
Suojattu sähköpostiyhteys (suojaposti) kirjaamoon

Business Finland Oy
PL 358, 00181 Helsinki

Toimipisteemme Suomessa ja maailmalla

Minne tahansa menetkin, kontaktimme tekevät onnistumisesta helpompaa. Maailmanlaajuinen asiantuntijaverkostomme tarjoaa paikallista osaamista globaalilla näkemyksellä. Globaali verkostomme kattaa yli 100 asiantuntijaa 40 maassa. Suomessa meillä on asiantuntijoita suurimmissa kaupungeissa.

Tule

asiakkaaksi

Tarjoamme rahoitus- ja asiantuntijapalveluita Suomeen rekisteröidyille yrityksille, jotka haluavat kasvaa ja kansainvälistyä. Painotamme asiakasvalinnassa kasvuhalua ja -kykyä, hyvää tiimiä ja laaja-alaista osaamista, liikeidean kansainvälistä kilpailuetua sekä yrityksen riittäviä resursseja ja omarahoitusta. Haluamme nähdä rohkeutta liiketoiminnan uudistamiseen. Koko palveluvalikoimamme ei ole käytössä heti alusta alkaen, vaan laajenee, kun yritys etenee tavoitteiden mukaan kansainvälisellä kasvupolullaan. 

Lue lisää täältä

Whistleblower-palaute

Haluamme toimia oikein ja vastuullisesti. Mikäli havaitset Business Finlandin tai Business Finlandin työntekijän toimineen epäeettisesti tai lainsäädännön vastaisesti, voit raportoida havainnostasi Business Finlandin sisäiselle tarkastukselle Whistleblower-palautelomakkeen avulla. Palautteesi voi koskea myös Business Finlandin rahoittaman projektin toteutusta.

Whistleblower-palautelomake