Siirry sisältöön
30/11
Hakuaika 30.11.2020

EUREKA Global Stars -haku Intian kanssa

Lähetä hakemus viimeistään 30.11.2020

Lisätietoja

Tom Warras
National EUREKA Project Coordinator
Tel. +358 50 5577 839
tom.warras (at) businessfinland.fi

Harkitsetko innovaatioyhteistyötä intialaisten kumppaneiden kanssa aiheena maatalouden, vesihuollon ja terveydenhuollon ratkaisut sekä COVID-19 pandemian ehkäiseminen ja seuranta.

EUREKA on Euroopan T&K-rahoittajien yhteistyöverkosto. Business Finland tukee yhdessä kollegaorganisaatioidensa kanssa yritysten innovaatioyhteistyötä. Euroopan ulkopuolisten maiden kanssa tehtävien hakujen nimenä on GlobalStars. GlobalStars Intia hakuun osallistuvat maat ovat Intia, Alankomaat, Itävalta, Belgia (Flanders), Ranska, Ruotsi, Suomi ja Sveitsi. Kaikkiin projekteihin tarvitaan vähintään yksi intialainen osapuoli ja yksi tai useampi osallistuja muista hakuun osallistuvista maista.

Konsortiot voivat lähettää hakemuksia GlobalStars-ohjelmaan haun aihealueelta viimeistään 30.11.2020. Projektikonsortion vetäjä tekee hakemuksen EUREKAn lomakkeelle, jossa kukin osallistuja täyttää oman osuutensa. Koko hanke evaluoidaan paneelissa, jossa on innovaatiorahoittajat osallistujien maista. Yhteiset kriteerit liittyvät hankkeen teknologiaan, markkinamahdollisuuksiin ja kilpailuetuun. Kansalliset kriteerit Suomessa noudattavat Business Finlandin rahoitusperiaatteita.