Siirry sisältöön

14/12

Hakuaika 13.10.-14.12.2020

Eurooppalainen rahoitushaku valmistavan teollisuuden innovatiivisille t&k-hankkeille Smart Eureka -yhteistyössä

HUOM! Verkottumistapahtuman tapaamisia (B2B) järjestetään viikon ajan 5.11. alkaen.

 

Lisätietoja

Kari Koskela
Senior Advisor, Sustainable Manufacturing Finland
Puh. +358 40 587 8587
kari.koskela (at) businessfinland.fi

 

Jarmo Raittila
Senior Advisor, Sustainable Manufacturing Finland
Puh. +358 50 323 2442
jarmo.raittila (at) businessfinland.fi

 

Tom Warras
National EUREKA Project Coordinator
Puh. +358 50 5577 839
tom.warras (at) businessfinland.fi

Haku on päättynyt!

Harkitsetko innovaatioyhteistyötä Euroopan valmistavan teollisuuden eturivissä? Osallistu SMART EUREKA -klusterin hakuun 14.12.2020 mennessä. Sustainable Manufacturing Finland -ohjelman teemat, mm. uudet digitaaliset ratkaisut, sopivat hakuun.

SMART EUREKAn haku on avattu, ja kansainvälisiä konsortiohakemuksia (Project Outline) toivotaan 14.12.2020 klo 11 mennessä.

EUREKA on Euroopan t&k-rahoittajien yhteistyöverkosto. Eureka-klusterit ovat Euroopan huipputeollisuuden aloitteita ja merkittäviä eurooppalaisten tavoitteiden toteuttajia. SMART EUREKA on ohjelma edistykselliselle valmistavalle teollisuudelle. Business Finland tukee suomalaisten organisaatioiden osallistumista SMART EUREKA -projekteihin tällä hakukierroksella.

Projektikonsortion vetäjä tekee hakemuksen, jossa kukin osallistuja täyttää oman osuutensa. Koko hanke evaluoidaan SMART EUREKAn puitteissa, toisaalta teollisuusraadissa, toisaalta innovaatiorahoittajien piirissä (mukana Business Finland). Yhteiset kriteerit liittyvät hankkeen teknologiaan, markkinamahdollisuuksiin ja kilpailuetuun.

Business Finland voi rahoittaa suomalaisosapuolia hakuun osallistuvissa hankekonsortioissa. Konsortioissa tulee olla osallistujia kahdesta tai useammasta hakuun osallistuvasta maasta, organisaatioiden määrä on tyypillisesti muutama kustakin maasta. Minimi on 1+1.

Rahoituksessa sovelletaan kansallisia rahoituskriteereitä. Suomessa se tarkoittaa co-innovation -rahoituksen kriteereitä, jos ryhmässä on mukana tutkimuslaitos tai yliopisto. Haulle ei ole varattu erillistä rahoitusta, vaan hakemukset kilpailevat rahoituksesta muiden suomalaisten hankkeiden kanssa. Hakemusta valmistelevien suomalaisosapuolten tulee ottaa yhteyttä haun yhteyshenkilöihin Business Finlandissa ennen hakemuksen jättämistä SMART EUREKAan (marraskuussa 2020).

Haku sulkeutuu 14.12.2020. Tavoitteena on saada hakijoille tieto jatkoon kutsumisesta tammikuussa 2021. Suomalaiset jättävät osapuolikohtaisen hakemuksen Business Finlandille hiukan myöhemmin, pyynnöstä.

Verkottumistapahtuma 5.11.2020 klo 11:00 Suomen aikaa

Osallistu netissä tapahtumaan SMART PO PROPOSER'S DAY, ja etsi itsellesi projektikumppaneita muista Euroopan maista. Voit tehdä oman ehdotuksesi tai hakea mukaan muiden ehdotuksiin.

Kirjaudu osallistujaksi

Verkottumistapahtuman tapaamisia (B2B) järjestetään viikon ajan 5.11. alkaen.

Tutustu hakuohjeisiin SMART EUREKAn sivuilla