Siirry sisältöön

30/4

Haku 31.1.-30.4.2023

Eureka-haku "Globalstars call for joint R&D projects with Kenya"

Eureka-verkoston puitteissa on avattu kansainvälinen yhteishaku "Global Stars Call for Joint R&D Projects with Kenya". 

Lisätietoja

Hanna Rinta-Erkkilä
puh. +358 40 751 4278
hanna.rinta-erkkila (at) businessfinland.fi

Haku on päättynyt!

Suomalaisosapuolten on mahdollista hakea rahoitusta osallistumiselle yhteishankkeisiin, jotka toteutetaan yhdessä kenialaisten kumppaneiden kanssa. Hankekonsortiossa on oltava vähintään yksi yritys jostakin hakuun osallistuvasta Eureka-jäsenmaasta, Keniasta yksi tutkimusorganisaatio ja yksi kenialainen yritys.

Business Finland pitää hakua kiinnostavana mahdollisuutena erityisesti hankkeille, jotka liittyvät kiertotalouteen, biopohjaisiin ratkaisuihin, uusiutuvaan energiaan tai terveysteknologiaan, mutta haku on avoin muillekin teknologia-alueille.

Yhteishaun Kenian rahoittajaviranomaisten kanssa ovat avanneet Itävallan, Belgian (Flanders), Ranskan, Suomen, Saksan, Portugalin, Etelä-Afrikan ja Espanjan kansalliset innovaatiorahoittajat osana Eureka Globalstars -yhteistyötä.

Lisätietoa hausta Eurekan sivuilta

Lue huolella hakuun liittyvä aineisto haun verkkosivulta, ja ota yhteyttä haun yhteyshenkilöihin Business Finlandissa.

Yhteishankkeiden suomalaisosapuolten on mahdollistaa hakea rahoitusta Business Finlandista. Hakemusten on täytettävä sekä kansainväliset Eureka-ehdot (Eligibility-osio haun sivuilla) että Business Finlandin kansallisen rahoituksen ehdot. Rahoituksessa noudatetaan normaaleja Business Finlandin rahoitustasoja ja -muotoja.

Suomalaishakijoiden on otettava yhteyttä Business Finlandiin hyvissä ajoin ennen haun sulkeutumista. Haun yhteyshenkilöt neuvovat myös miten kansallisten rahoitushakemusten kanssa tulee edetä.

Määräaika hakemusten jättämiselle Eurekan hakuportaaliin on 30.4.2023

Kansainvälisen hankekonsortion tulee jättää hakemuksensa Eurekan hakuportaalissa 30.4.2023 mennessä. Yhteishankkeiden odotettu aloitusajankohta on 2024 alussa, ja koko hakuprosessi on kuvattu yksityiskohtaisemmin haun verkkosivuilla kohdissa How to apply ja Evaluation.