Siirry sisältöön

22/11

Tapahtuma 22.11.2022

Talent Boost Summit 2022

Aika: klo 9-17

Talent Boost Summit on vuosittainen tapahtuma, jonka tavoitteena on löytää keinoja siihen, miten yhdessä kansainvälisten osaajien avulla voidaan ratkaista osaajapulaa, luoda uusia innovaatioita ja kasvua sekä edistää Suomen elinvoimaisuutta. Tapahtuma on suunnattu erityisesti yrityksille ja muille työnantajille sekä keskeisimmille sidosryhmille, joita teema kiinnostaa (kunnat, kaupungit, julkinen sektori, korkeakoulusektori, ammatilliset oppilaitokset, yksityiset palveluntarjoajat). Kansainväliset osaajat ovat myös tervetulleita tapahtumaan. 

 

Lisätietoja

Talent Boost Summit 2022, organizing team 

talentboostsummit (at) ely-keskus.fi 

 

Lue lisää

Tervetuloa Talent Boost Summit 2022 -tapahtumaan!

Talent Boost Summit 2022 on syksyn laadukkain ja kiinnostavin valtakunnallinen työelämän kansainvälistymisen tapahtuma, josta kotiinviemisiksi saat toimivaksi havaittuja työkaluja kansainvälisen työvoiman veto- ja pitovoiman kysymyksiin.

Milloin ja missä? 

  • Tiistaina 22.11.2022: Paikan päällä Vaasassa
    • Sijainti: Åbo Akademi, Rantakatu 2, 65100 Vaasa
    • Mahdollisuus osallistua verkossa ja seurata ohjelmaa livenä Brellan kautta
  • Keskiviikkona 23.11.2022: Verkossa
    • Virtuaaliset tapaamiset
    • Virtuaalista ohjelmaa kansainvälisille osaajille

Kenelle?

Tapahtuma on suunnattu erityisesti yrityksille ja muille työnantajille sekä keskeisimmille sidosryhmille, joita teema kiinnostaa. Myös kansainväliset osaajat ovat tervetulleita tapahtumaan.

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu tapahtumaan viimeistään 13.11.2022.

Huomaathan, että osallistujamäärä on rajoitettu. Paikat varataan ilmoittautumisjärjestyksessä, mutta yritykset ja muut työnantajat ovat etusijalla.  
Osallistuminen on maksutonta. Osallistujat vastaavat itse matka- ja majoituskuluistaan. Tapahtuman kieli on englanti.

Sidosryhmät ja kansainväliset osaajat: ilmoittautumiset

Ilmoittautuminen paikan päälle Vaasaan on tällä hetkellä rajoitettu. Voit ilmoittautua mukaan paikan päällä Vaasassa tapahtuvaan ohjelmaan, mutta huomioithan, että sinut siirretään jonotuslistalle. Jos paikkoja vapautuu, olemme sinuun yhteydessä sähköpostitse. Siihen saakka olet automaattisesti etäosallistuja.  

Yritykset ja muut työnantajat: ilmoittautumiset

Paikkoja paikan päällä tapahtuvaan ohjelmaan Vaasassa on vapaana.

Ohjelma ja puhujat

Ohjelman painopisteenä ovat olemassa olevat palvelut ja hyväksi havaitut käytännöt, sekä miten niitä hyödyntämällä voidaan houkutella ja pitää kansainvälisiä osaajia eri puolilla Suomea. Teemaa –veto- ja pitovoimaa boostaamalla kohti elinvoimaisempaa Suomea – tarkastellaan monipuolisesti eri näkökulmista, ja ajankohtaisiin kysymyksiin etsitään innovatiivisia näkemyksiä ja ratkaisuja.

Tutustu ohjelmaan ja aikatauluun

Järjestäjät

Talent Boost Summit on valtakunnallinen tapahtuma, joka järjestetään yhteistyössä työ- ja elinkeinoministeriön, opetus- ja kulttuuriministeriön, Business Finlandin, Kokka kohti Suomea (Varsinais-Suomen ELY-keskus, ESR) -hankkeen, Pohjanmaan ELY-keskuksen ja Pohjanmaan TE-palveluiden kanssa. Vuonna 2022 tapahtuman koordinaatiovastuu on Talent Coastlinella.