Siirry sisältöön

9/6

Virtuaalitilaisuus 9:00-10:00

Horisontin aamukahvit: Lump sum

Teams-tilaisuus

Ilmoittaudu

Lisätietoja

Horisontin kansallinen yhteystoimisto EUTI
EUTI (at) businessfinland.fi

Lump sum eli kertakorvausmallin ensituntuma on kuin Eurojackpot-voitto. Ei työajanseurantaa, matkakuitteja, laitepoistokäytäntöjä tai päivähinnan laskentaa… eikä komission jälkitilintarkastuksia. Kukaan ei kysele, mihin saadut eurot kuluvat, kunhan toteutat lupaamasi tekemiset. Kuulostaako liian hyvältä ollakseen totta, kun kyseessä on kuitenkin EU:n tutkimus- ja innovaatiorahoitus?

Horisontin aamukahvit kokoaa EU-asiantuntijoita, rahoituksen hakijoita ja projektiosallistujia ajankohtaisten Horisontti Eurooppa -teemojen ääreen. Tällä kerralla sinulla on mahdollisuus kuulla ja keskustella, mikä on lump sum -kertakorvausmalli ja miten se toimii.

Aamukahvit keittää Legal&Financial NCP Sari Federley Business Finlandista ja kahvikupin äärellä kokemuksiaan on jakamassa Heidi Honkanen Culmentor Oy:stä.

Ilmoittautumisen yhteydessä pyydämme sinua esittämään kysymyksesi tai omat huomiosi aamun teemasta. Näin varmistat, että sinua kiinnostavat ja koskettavat asiat nousevat esiin keskustelujen aikana.

Emme nauhoita aamukahvien keskusteluja, joten kannattaa tulla linjoille mukaan!

Lämpimästi tervetuloa!

EUTI

Tutustu

EUTI on Business Finlandissa toimiva EU:n Horisontti-ohjelmien kansallinen yhteystoimisto. Asiantuntijat tarjoavat perehdytystä, neuvontaa ja koulutusta Horisontti Euroopasta ja sen toiminnasta. Palvelut ovat maksuttomia ja tarjolla kaikille kiinnostuneille. Ota yhteyttä: Miten voimme auttaa

NCP, National Contact Point, on Horisontti Eurooppa -ohjelman asiantuntija, joka auttaa sinua perehtymään ohjelman toimintaan ja osallistumismahdollisuuksiin. Asiantuntijoiden palvelut ovat maksuttomia ja kaikille avoimia. He käsittelevät tietojasi luottamuksella ja toimivat ilman eturistiriitaa.