Siirry sisältöön

15/12

Virtuaalitilaisuus 15.-16.12.2022

Horisontti Euroopan klusteri 5 infopäivät: Ilmasto, energia ja liikkuvuus

Infotilaisuuteen ei vaadita ilmoittautumista.
Verkottumistapahtumaan ilmoittautuminen 28.11 mennessä. Tilaisuus on englanninkielinen. Lisätiedot löydät komission tapahtumasivulta.

Ilmoittaudu verkottumistilaisuuteen

Euroopan komissio esittelee Horisontti Eurooppa -ohjelman klusteri 5 -kokonaisuuden uudet tutkimus- ja innovaatioaiheet, joiden haut aukeavat joulukuussa 2022. Lisäksi 15.12. on erillinen verkostoitumistapahtuma kaikille, jotka etsivät itselleen kumppaneita tai pääsyä mukaan konsortioon valmistelemaan hakemuksia.

Aiheet keskittyvät vihreään ja digitaaliseen kaksoissiirtymään ilmastoneutraaliuden saavuttamiseksi Euroopassa vuoteen 2050 mennessä. Infotilaisuuteen voi osallistua virtuaalisesti ilman rekisteröintiä. Lisätietoja tapahtuman sivuilla. Tapahtuman tarkan ohjelman voit katsoa tapahtuman ohjelmasivulta.

Verkostoidu 15.12 iltapäivän tapahtumassa

Jos haluat mukaan EU-yhteistyöhön ja etsit kumppaneita rakentamaan konsortiota, kannattaa ilmoittautua virtuaaliseen verkottumistilaisuuteen 28.11 mennessä! Tee oma profiilisi, ole aktiivinen ja tutustu muiden esittelyihin ja sovi tapaamisia. Näin luot itsellesi tärkeitä verkostoja ja rakennat tulevaisuuden yhteistyötä.

Lisätietoja ja ilmoittautuminen verkottumistapahtuman sivuilla.

NCP auttaa

Horisontti Euroopan NCP-yhteyshenkilöt opastavat Suomessa hauista kiinnostuneita. Katso yhteystiedot näiden verkkosivujen Klusteri 5 -teemasivulta.