Siirry sisältöön

13/12

Virtuaalitilaisuus 13.-19.12.2022

Horisontti Euroopan klusteri 6 -infopäivät: Elintarvikkeet, biotalous, luonnonvarat, maatalous ja ympäristö

Infotilaisuuteen ei vaadita ilmoittautumista.
Verkottumistapahtumaan ilmoittautuminen aukeaa 30.11. Tapahtuma vain englanniksi. Lisätiedot löydät komission tapahtumasivulta.

Ilmoittaudu mukaan

Oletko kiinnostunut tutkimus- ja innovaatiorahoitusmahdollisuuksista elintarvikkeiden, biotalouden, luonnonvarojen, maatalouden ja ympäristön aloilla? Tule mukaan Horisontti Euroopan klusteri 6 -infopäivään vuoden 2023 työohjelmasta.

Infotilaisuudessa on mahdollisuus esittää kysymyksiä ja niihin vastaamiseen on varattu aikaa. Infotilaisuuteen voi osallistua virtuaalisesti ilman rekisteröintiä. Lisätietoja tapahtuman sivuilla. Tapahtuman tarkan ohjelman voit katsoa tapahtuman ohjelmasivulta.

Verkostoidu 19.12. tapahtumassa

Jos haluat mukaan EU-yhteistyöhön ja etsit kumppaneita rakentamaan konsortiota, kannattaa ilmoittautua virtuaaliseen verkottumistilaisuuteen! Ilmoittautuminen aukeaa 30.11. Tee oma profiilisi, ole aktiivinen ja tutustu muiden esittelyihin ja sovi tapaamisia. Näin luot itsellesi tärkeitä verkostoja ja rakennat tulevaisuuden yhteistyötä.

Lisätietoja ja ilmoittautuminen verkottumistapahtuman sivuilla.

NCP auttaa

Horisontti Euroopan NCP-yhteyshenkilöt opastavat Suomessa hauista kiinnostuneita. Katso yhteystiedot näiden verkkosivujen Klusteri 6 -teemasivulta.