Siirry sisältöön

17/1

Virtuaalitilaisuus 17.-18.1.2023

EU:n missioiden infopäivät

Tapahtuma vain englanniksi.

Ilmoittaudu mukaan

Oletko kiinnostunut rahoitusmahdollisuuksista hankkeille, jotka auttavat saavuttamaan konkreettisia ratkaisuja yhteiskuntamme suurimpiin haasteisiin terveyden, ilmaston ja ympäristön aloilla? Euroopan komissio järjestää infotilaisuuden Horisontti Eurooppa -ohjelman missioiden uusista rahoitushauista vuodelle 2023.

Missiot on muodostettu viiden laajan teeman ympärille: ilmastonmuutokseen sopeutuminen; syöpämissio; terveet meret, rannikko- ja sisävedet; hiilineutraalit ja älykkäät kaupungit; maaperän terveys ja ruoka. Vuoden 2023 Horisontti Eurooppa -ohjelman missiot sisältävät uusia tehtäväkohtaisia ​​hakuja ja aiheita, joilla tuetaan missioiden  käytäntöön panemista niiden toteutussuunnitelmien mukaisesti. Lisäksi esitellään kolme yhteishakua, jotka on luotu missioiden välisten synergioiden edistämiseksi ja tavoitteiden saavuttamiseksi.

Lisätietoja ja ilmoittautuminen tapahtuman sivuilla.

NCP auttaa

Horisontti Euroopan NCP-yhteyshenkilöt opastavat Suomessa EU:n tutkimuksen ja innovoinnin hauista kiinnostuneita. Löydät NCP-yhteyshenkilöiden yhteystiedot Business Finlandin sivuilta