Siirry sisältöön

19/4

Virtuaalitilaisuus 19.4.2023 klo 14.00-15.00

Euroopan Innovaationeuvosto: EIC Accelerator – mitä, kenelle, milloin?

Teams-tilaisuus

Ilmoittaudu mukaan

Lisätietoja

Heini Günther
heini.gunther (at) businessfinland.fi

Onko yrityksesi voimakasta kansainvälistä kasvua hakeva pk-yritys? Tiedätkö millaista tukea Euroopan Innovaationeuvosto EIC tarjoaa pk-yrityksille ja erityisesti mikä on EIC Accelerator?  Entä miten Acceleratoria haetaan, milloin ovat haun deadlinet ja millaista apua hakijoille on tarjolla? Osallistu webinaariin, jossa perehdytämme sinut asiaan.   

EIC Accelerator on tarkoitettu isoja markkinoita tavoitteleville pk-yrityksille, joiden innovaatiotausta nojaa ensisijaisesti deep tech -tutkimukseen tai korkean teknologiatason tuotekehitykseen. EIC Acceleratorin avustusmuotoinen rahoitus on suunnattu kansainvälistä skaalautumista valmisteleviin kehittämistoimiin (t&k ja testaus, pilotointi, validointi, patentoinnit jne.) sekä kansainvälisen bisnesosaamisen ja kokonaiskonseptin kehittämiseen. Operatiivisia skaalautumis- ja markkinointitoimia rahoitetaan puolestaan Acceleratorin yhteydessä haettavalla pääomamuotoisella rahoituksella.

Ohjelmassa:

EIC Accelerator – mitä ja kenelle? – Elina Holmberg, Business Finland

Hakujen sisällöt & hakumenettely sekä menestys Suomen osalta 2021-2022 – Heini Günther, Business Finland

”Mikä totta ja mikä tarua” – asiantuntijan vinkit hakemiseen – EIC Accelerator coach Kaija Pöysti, Aldanella Oy

Webinaari toteutetaan Teamsilla ja nauhoitetaan.  

Lämpimästi tervetuloa!
EIC Acceleratorin kansalliset NCP´t*

Lue lisää

EIC Accelerator suomenkielisillä Horisontti Eurooppa -sivuilla.

*NCP, National Contact Point on Horisontti Eurooppa -ohjelman asiantuntija, joka auttaa sinua perehtymään ohjelman työohjelmaan ja osallistumismahdollisuuksiin. Asiantuntijoiden palvelut ovat maksuttomia ja kaikille avoimia. He käsittelevät tietojasi luottamuksella ja toimivat ilman eturistiriitaa.