Siirry sisältöön

2/3

Virtuaalitilaisuus 9:00-10:00

Horisontin aamukahvit: Mitä saa ja mitä pitää tehdä HE-projektin tuloksille? Uhka vai mahdollisuus?

Teams-tilaisuus

 

Ilmoittautuminen on avoinna tapahtumaa edeltävään päivään klo 14.00 saakka.

Ilmoittaudu

Lisätietoja

Horisontin kansallinen yhteystoimisto EUTI
EUTI (at) businessfinland.fi

Horisontin aamukahvit kokoaa EU-asiantuntijoita, rahoituksen hakijoita ja projektiosallistujia ajankohtaisten teemojen ääreen.
Tällä kerralla aamukahveilla keskustelemme siitä, mitä projektiin osallistuneet saavat tehdä ja mitä heidän pitää tehdä saatuaan aikaan tuloksia Horisontti-projektissa. Mistä määrää rahoitusehdot ja mistä voi sopia konsortion kesken?

Aamukahveilla aiheesta alustaa sopimusasioiden NCP Liisa Ewart Business Finlandista vieraanaan Teija Riikonen, Manager Legal, VTT.

Ilmoittautumisen yhteydessä pyydämme sinua esittämään kysymyksesi tai jakamaan omat huomiosi keskusteltavasta aiheesta. Näin varmistat, että sinua kiinnostavat ja koskettavat asiat nousevat esiin keskustelujen aikana.

Emme nauhoita aamukahvien keskusteluja, joten kannattaa tulla linjoille mukaan!

Lämpimästi tervetuloa!
EUTI

EUTI on Business Finlandissa toimiva EU:n Horisontti-ohjelmien kansallinen yhteystoimisto. Asiantuntijat tarjoavat perehdytystä, neuvontaa ja koulutusta Horisontti Euroopasta ja sen toiminnasta. Palvelut ovat maksuttomia ja tarjolla kaikille kiinnostuneille. Lue lisää Miten voimme auttaa -sivullamme ja ota yhteyttä.