Siirry sisältöön

1/2

virtuaalitilaisuus 14.00-15.30

Ask me anything: Klusteri 2, Horisontin työohjelma 2023-2024

Teams-webinaari

Ilmoittautuminen on avoinna 9.-30.1.2023

ilmoittaudu mukaan

Lisätietoja

 

JENNI RINNE
Suomen Akatemia
jenni.rinne (at) aka.fi


KATJA MARJANEN
Suomen Akatemia
katja.marjanen (at) aka.fi

Valmistaudu Horisontti Euroopan klusteri 2 -hakuihin vuosina 2023-2024! Tule kuulolle ja keskustelemaan vapaamuotoisesti asioista, jotka sinua askarruttavat kulttuuri, luovuus ja osallistava yhteiskunta -työohjelmassa.

Horisontin kansalliset NCP-yhteyshenkilöt Suomen Akatemiasta kertovat lyhyesti klusteri 2 -kokonaisuuden avoimista hauista ja läpileikkaavista teemoista sekä päättyneiden hakujen hakutilastoista, minkä jälkeen vastaamme hakijoiden kysymyksiin. Voit mielellään lähettää kysymyksesi jo ennakkoon, niin voimme antaa mahdollisimman tarkat vastaukset kysymyksiisi.

Tilaisuus on suomeksi, mutta esityskalvot ovat englanniksi. Kysymyksiä voi esittää sekä englanniksi että suomeksi. 

Linkki Teams-tapahtumaan löytyy vahvistusviestistä. Ilmoittautuneet saavat myös muistutusviestin ja Teams-linkin tilaisuutta edeltävänä päivänä.

Huomaathan, että ilmoittautuminen avautuu maanantaina 9.1. ja sulkeutuu 30.1.2023.

Lämpimästi tervetuloa!

Klusteri 2 NCP:t Jenni ja Katja

Tutustuttavaksi

Cluster 2 Work Programme

Suomenkielinen Klusteri 2 -teemasivu

NCP, National Contact Point on Horisontti Eurooppa -ohjelman asiantuntija, joka auttaa sinua perehtymään ohjelman työohjelmaan ja osallistumismahdollisuuksiin. Asiantuntijoiden palvelut ovat maksuttomia ja kaikille avoimia. He käsittelevät tietojasi luottamuksella ja toimivat ilman eturistiriitaa.