Siirry sisältöön

17/1

Virtuaalitilaisuus 17.-19.1.2023

Horisontti Euroopan klusteri 2 -infopäivät ja -verkottumistapahtuma: Kulttuuri, luovuus ja osallisuutta edistävä yhteiskunta

Ilmoittautuminen verkottumistapahtumaan sulkeutuu 18.1. Tapahtuma vain englanniksi. Lisätiedot löydät komission tapahtumasivulta.

Ilmoittaudu mukaan

Horisontti Eurooppa -ohjelmassa järjestetään infopäivät ja verkottumistapahtuma liittyen klusterin 2 kulttuuri-, luovuus- ja osallisuutta edistävä yhteiskuntateemojen hauista kiinnostuneille. Osallistu, jos haluat kuulla vuoden 2023 työohjelmasta tai tarvitset  yhteistyökumppaneita ja etsit pääsyä rakentamaan menestyviä projektikonsortioita.

Infotilaisuudessa on mahdollisuus esittää kysymyksiä ja niihin vastaamiseen on varattu aikaa. Tapahtuman tarkan ohjelman voit katsoa tapahtuman ohjelmasivulta. Lisätietoja ja ilmoittautuminen tapahtuman sivuilla.

Verkostoidu 18.-19.1. tapahtumassa

Ilmoittaudu mukaan verkottumistapahtumaan, joka toteutetaan B2Matchin kautta 18.1 mennessä. Kun olet rekisteröitynyt, voit sopia tapaamisia muiden osallistujien kanssa. Lisätietoja ja ilmoittautuminen tapahtuman sivuilla. 

NCP auttaa

Horisontti Euroopan NCP-yhteyshenkilöt opastavat Suomessa hauista kiinnostuneita. Katso yhteystiedot näiden verkkosivujen Klusteri 2 -teemasivuilta.