Siirry sisältöön
Uutinen 15.03.2022

Suomalaiset Fintech-ratkaisut esittelyssä

Fintech Solutions from Finland -esitys tarjoaa kattavan kuvauksen suomalaisista Fintech-alan yrityksistä sekä esittelee ratkaisuja muun muassa finanssi- ja pankkialan järjestelmiin, maksamiseen, taloudenhallintaan ja vaikuttavuuteen.

Fintech on yksi kansainvälisesti kuumimmista kasvualueista. Fintech pyrkii modernisoimaan ja digitalisoimaan erilaisten pankki- ja finanssialan palveluiden välitystä yhä useampien toimijoiden kesken, lisäämään tehokkuutta sekä parantamaan asiakas- ja käyttäjäkokemusta.

Digital Trust Finland -ohjelma on yhdessä Helsinki Fintech Farmin kanssa laatinut esitysmateriaalin Suomen Fintech-tarjoamasta. Esitysmateriaalilla pyritään kasvattamaan tietoisuutta ja mielenkiintoa suomalaista Fintech-osaamista sekä Fintech-yrityksiä kohtaan. Tavoitteenamme on hyödyntää materiaalia kansainvälisissä keskusteluissa asiakkaidemme kanssa parantaaksemme suomalaisyritysten vientimahdollisuuksia  ja houkutellaksemme uusia sijoituksia Suomeen. Esitysmateriaaliin on valittu kohokohtia suomalaisesta Fintechistä ja pyrimme täydentämään sitä tarpeen tullen tulevaisuudessa.

Yritykset ja ratkaisut on jaettu neljään eri kategoriaan

  • Solutions for Financial Industry
  • Solutions for Financial Management
  • Impact Solutions
  • Emerging Technologies


Lataa Fintech Solutions from Finland -esitys

Lisätietoja

Kirsi Kokko
Head of Digital Trust Finland
kirsi.kokko (at) businessfinland.fi
+358 50 550 2023

Christina Rinne
Network Lead, Business Ecosystems
christina.rinne (at) businessfinland.fi
+358 50 468 9460