Siirry sisältöön
Uutinen 20.09.2022

Tulevaisuuden auto: Sustainable Car Solutions from Finland -tarjooman valmistelu etenee

Kestävän kehityksen mukainen, ympäristöystävällinen auto on autonvalmistajien ensisijainen haaste globaalisti.

Ympäristöystävällinen auto ei ole pelkästään sähköllä kulkeva ja päästötön. Tämän lisäksi sen suunnitellussa painottuu ympäristöystävällisyys kattaen auton koko elinkaaren. Materiaaleissa ja komponenteissa hyödynnetään innovatiivisia, uusiutuvia ja kierrätyspohjaisia ratkaisuja. Ennen kaikkea elinkaarensa lopussa ympäristöystävällisen auton komponentit ovat mahdollisimman pitkälle kierrätettävissä ja uudelleenkäytettävissä. Tämä mahdollistaa uuden ympäristöystävällisyyteen ja älykkäisiin toimintoihin perustuvan elämäntavan.

Tarjoomaan etsitään mukaan yrityksiä, jotka jo palvelevat kansainvälistä autoteollisuutta. Tämän lisäksi tarvitaan erityisesti uusia, innovatiivisia ratkaisuja, jotka voivat olla sovellettavissa autoteollisuuteen nyt tai lähitulevaisuudessa. Tämän vuoksi kannustamme osallistumaan myös vaikkei yritys juuri tällä hetkellä palvelisikaan autoteollisuutta.

Tarjooman avulla suomalaista kestävän kehityksen mukaista osaamista markkinoidaan ja esitellään autoteollisuuden johtaville toimijoille ja päätöksentekijöille globaalisti. Tarjoomaa käyttävät viennin edistämistarkoituksissa Business Finlandin kansainvälisen verkoston asiantuntijat sekä muut Team Finland toimijat, ulkoministeriö, suurlähetystöt ympäri maailman sekä Business Finlandin Invest in Finland -asiantuntijat.

Yrityksille tarjoomaan osallistuminen on maksutonta. Tarjoomassa yritykset, niiden ratkaistut ja osaaminen esitellään ns. one-pagereillä, joista esimerkkiä voi katsoa Future Hospitals from Finland -tarjoomasta.

Toimita materiaalisi ja osallistu tarjoomaan viimeistään 26.9.

Tarjooman tuottaa Business Finlandin Bio and Circular Finland -ohjelma.

Lisätietoja

Sampo Tukiainen, sisältöön liittyvät kysymykset
sampo.tukiainen (at) businessfinland.fi

Virpi Martikainen, materiaalin toimittamiseen liittyvät kysymykset
virpi.martikainen (at) spinverse.com
+358 50 436 5544