Siirry sisältöön

Innovointi ja liiketoiminnan kehittäminen kuuluvat kaikille

Siksi haluammekin auttaa sinua kehitystyössä alkuun pääsemiseksi tarjoamalla inspiraatiota ja konkreettisia vinkkejä, miten lähteä liikkeelle. Unohda mystiikka innovoinnin ympärillä ja hyppää kyytiimme kohti menestystä!

Tilaa opas 
sähköpostiisi

Laadimme tämän oppaan tavoitteenamme sytyttää kipinä uudistumiseen ja innovointiin ihan jokaisessa pk-yrityksessä. Toivomme sen toimivan innostavana ja selkeänä työkaluna kehitys- ja innovaatiotyön ensi askeliin, samalla poistaen turhan mystiikan innovaatio termin ympäriltä.

Tarvitseeko innovaation olla patentilla suojattava? Mistä aloittaisin innovaatioprosessin? Miten löydän kilpailuedun? Esimerkiksi näihin kysymyksiin löydät vastauksen innovaatio-oppaasta.

Miksi liiketoiminnan kehitys

 on tärkeää?

Innovaatiotoiminnan avulla yritykset luovat kilpailuetua menestyäkseen kansainvälisille markkinoilla ja kilpailussa. Innovaatiot ovat uutta tietoa, joka syntyy tutkimuksellisen kehitysprojektin seurauksena. Mutta mistä keksiä kehityssuunta? Innovaatio-opas tarjoilee vinkkejä yrityksen liiketoiminnan kehitykseen konkreettisessa muodossa. 

Business Finland tukee innovaatiotoimintaa monella tapaa. Kunnianhimoisille, kansainväliseen kasvuun tähtääville yrityksille Business Finland tarjoaa asiantuntijoidensa tukea ja rahoitusta innovaatiotoimintaan. Lähde kehittämään uutta ja hanki inspiraatiota liiketoiminnan kehitykseen lataamalla innovaatio-opas!