Siirry sisältöön

Tule

asiakkaaksi

Tule asiakkaaksi

Business Finlandin asiantuntija- ja rahoituspalvelut on tarkoitettu rohkeaa liiketoiminnan kasvua ja uudistamista kansainvälisillä markkinoilla tavoitteleville yrityksille. Yritysten kanssa yhteistyötä tekevät tutkimusorganisaatiot ja julkiset organisaatiot ovat myös asiakkaitamme.

Business Finlandin
asiakkaaksi

Kärsiikö yrityksesi liiketoiminta koronaepidemian seurauksista?

Työ- ja elinkeinoministeriö on koonnut sivuilleen tietopaketin eri kokoisten yritysten palveluista ja rahoitusmahdollisuuksista. 

Katso tästä toimintaohjeet yrityksellesi

Business Finland ja koko muu Team Finland -verkosto auttaa suomalaisia yrityksiä koronavirusepidemian keskellä. Katso tästä kaikki palvelut

Business Finlandin asiakkaaksi

Tarjoamme rahoitus- ja asiantuntijapalveluita Suomeen rekisteröidyille yrityksille, jotka haluavat kasvaa ja kansainvälistyä. Painotamme asiakasvalinnassa kasvuhalua ja -kykyä, hyvää tiimiä ja laaja-alaista osaamista, liikeidean kansainvälistä kilpailuetua sekä yrityksen riittäviä resursseja ja omarahoitusta. Haluamme nähdä rohkeutta liiketoiminnan uudistamiseen. Koko palveluvalikoimamme ei ole käytössä heti alusta alkaen, vaan laajenee, kun yritys etenee tavoitteiden mukaan kansainvälisellä kasvupolullaan.

Täytä yhteydenottolomake

Edelläkävijyys rakentuu uusien, pitkäjänteisten avausten ja yli toimialarajojen syntyvien verkostojen avulla. Näissä verkostoissa on mukana monipuolista osaamista ja erilaisia toimijoita suurista yrityksistä, pk-yrityksistä, startupeista, tutkimusorganisaatioista ja julkisista toimijoista. Suuret yritykset voivat hyödyntää palveluitamme erityisesti liiketoiminnan uudistamisessa ja uusien verkostojen luomisessa. Lisäksi rahoitamme tutkimusorganisaatioiden projekteja, joiden tuloksia yritykset hyödyntävät ja jotka luovat edellytyksiä uudelle liiketoiminnalle ja kansainväliselle kasvulle.

Muita palveluita yrityksille

Yritys-Suomi-puhelinpalvelu neuvoo alkavia ja kotimaassa toimivia yrityksiä eri tilanteissa. Palvelu neuvoo esimerkiksi yrityksen perustamiseen liittyvissä asioissa ja antaa tietoa julkisista yritys- ja työnantajapalveluista muun muassa ELY-keskuksissa, TE-toimistoissa, Patentti- ja rekisterihallituksessa, Verohallinnossa ja Finnverassa.

Yritys-Suomi-puhelinpalvelu

Tutustu Suomi.fi-palveluportaaliin