Tule

asiakkaaksi

Suomalaisille asiakkaille » Tule asiakkaaksi

Tule asiakkaaksi

Business Finlandin asiantuntija- ja rahoituspalvelut on tarkoitettu rohkeaa liiketoiminnan kasvua ja uudistamista kansainvälisillä markkinoilla tavoitteleville yrityksille. Yritysten kanssa yhteistyötä tekevät tutkimusorganisaatiot ja julkiset organisaatiot ovat myös asiakkaitamme.

Business Finlandin
palvelut


Tarjoamme rahoitus- ja asiantuntijapalveluita Suomeen rekisteröidyille yrityksille, jotka haluavat kasvaa ja kansainvälistyä. Painotamme asiakasvalinnassa kasvuhalua ja -kykyä, hyvää tiimiä ja laaja-alaista osaamista, liikeidean kansainvälistä kilpailuetua sekä yrityksen riittäviä resursseja ja omarahoitusta. Haluamme nähdä rohkeutta liiketoiminnan uudistamiseen. Koko palveluvalikoimamme ei ole käytössä heti alusta alkaen, vaan laajenee, kun yritys etenee tavoitteiden mukaan kansainvälisellä kasvupolullaan.

Edelläkävijyys rakentuu uusien, pitkäjänteisten avausten ja yli toimialarajojen syntyvien verkostojen avulla. Näissä verkostoissa on mukana monipuolista osaamista ja erilaisia toimijoita suurista yrityksistä, pk-yrityksistä, startupeista, tutkimusorganisaatioista ja julkisista toimijoista. Suuret yritykset voivat hyödyntää palveluitamme erityisesti liiketoiminnan uudistamisessa ja uusien verkostojen luomisessa. Lisäksi rahoitamme tutkimusorganisaatioiden projekteja, joiden tuloksia yritykset hyödyntävät ja jotka luovat edellytyksiä uudelle liiketoiminnalle ja kansainväliselle kasvulle.

Muita palveluita yrityksille

Yritys-Suomi-puhelinpalvelu neuvoo alkavia ja kotimaassa toimivia yrityksiä eri tilanteissa. Palvelu neuvoo esimerkiksi yrityksen perustamiseen liittyvissä asioissa ja antaa tietoa julkisista yritys- ja työnantajapalveluista muun muassa ELY-keskuksissa, TE-toimistoissa, Patentti- ja rekisterihallituksessa, Verohallinnossa ja Finnverassa. 

Yritys-Suomi-puhelinpalvelu
+ 358 295 020 500 (pvm/mpm)

Tietoa Yritys-Suomi-puhelinpalvelusta

Tutustu Suomi.fi-palveluportaaliin

 

Täytä yhteydenottolomake