Siirry sisältöön

Tule

asiakkaaksi

Tule asiakkaaksi

Business Finlandin asiantuntija- ja rahoituspalvelut on tarkoitettu rohkeaa liiketoiminnan kasvua ja uudistamista kansainvälisillä markkinoilla tavoitteleville yrityksille. Yritysten kanssa yhteistyötä tekevät tutkimusorganisaatiot ja julkiset organisaatiot ovat myös asiakkaitamme.

Business Finlandin
asiakkaaksi

Business Finlandin asiakkaaksi

Tarjoamme rahoitus- ja asiantuntijapalveluita Suomeen rekisteröidyille yrityksille, jotka haluavat kasvaa ja kansainvälistyä. Koko palveluvalikoimamme ei ole käytössä heti alusta alkaen, vaan laajenee, kun yritys etenee tavoitteiden mukaan kansainvälisellä kasvupolullaan.

Business Finlandin asiakkaita voivat olla yritykset, joilla on

  1. suomalainen Y-tunnus
  2. riittävät rahalliset resurssit kansainvälistymiseen
  3. monipuolinen osaaminen ja tiimi
  4. halu kasvaa kansainvälisillä markkinoilla
  5. kilpailuetu kansainvälisillä markkinoilla

Täytä yhteydenottolomake

Edelläkävijyys rakentuu uusien, pitkäjänteisten avausten ja yli toimialarajojen syntyvien verkostojen avulla. Näissä verkostoissa on mukana monipuolista osaamista ja erilaisia toimijoita suurista yrityksistä, pk-yrityksistä, startupeista, tutkimusorganisaatioista ja julkisista toimijoista. Suuret yritykset voivat hyödyntää palveluitamme erityisesti liiketoiminnan uudistamisessa ja uusien verkostojen luomisessa. Lisäksi rahoitamme tutkimusorganisaatioiden projekteja, joiden tuloksia yritykset hyödyntävät ja jotka luovat edellytyksiä uudelle liiketoiminnalle ja kansainväliselle kasvulle.

Muita palveluita yrityksille

Yritys-Suomi-puhelinpalvelu neuvoo alkavia ja kotimaassa toimivia yrityksiä eri tilanteissa. Palvelu neuvoo esimerkiksi yrityksen perustamiseen liittyvissä asioissa ja antaa tietoa julkisista yritys- ja työnantajapalveluista muun muassa ELY-keskuksissa, TE-toimistoissa, Patentti- ja rekisterihallituksessa, Verohallinnossa ja Finnverassa.

Yritys-Suomi-puhelinpalvelu

Tutustu Suomi.fi-palveluportaaliin