Siirry sisältöön

26/5

webinaari 26.5.2021, 9:00-11:00

EUTI kouluttaa: Pathway to impact in Horizon Europe

Koulutus on englanninkielinen. Esitykset nauhoitetaan.

 

Ilmoittautuminen

 

Lisätietoja

euti (at) businessfinland.fi

Tervetuloa mukaan webinaariin, jossa keskitytään vaikuttavuuteen eli impactiin Horisontti Eurooppa -hakemuksissa. Webinaarissa käsitellään vaikuttavuutta monelta eri taholta, lisäksi saat konkreettisia vinkkejä ja esimerkkejä, joiden perusteella pystyt toivottavasti parantamaan omaa hakemustasi.

Tiedätkö mitä on vaikuttavuus ja erityisesti mitä sillä tarkoitetaan Horisontti Euroopassa? Miten vaikuttavuus kirjoitetaan Horisontti-hakemukseen? Mikä on muuttunut edellisestä puiteohjelmasta? Entäpä tulosten levittäminen ja hyödyntäminen? Haluaisitko saada konkreettisia vinkkejä ja esimerkkejä oman hakemuksesi vaikuttavuusosion kirjoittamiseen? Tule kuulolle mm. näihin asioihin pureudumme koulutuksessamme.

Perehdyttäjinä webinaarissa ovat Krister Talvinen (Laurea AMK), Kirsi Ojutkangas (Oulun yliopisto) ja Liisa Ewart (Business Finland).

Webinaari on englanninkielinen ja se toteutetaan Teamsin välityksellä.

Lämpimästi tervetuloa!
EUTI

EU:n tutkimus- ja innovaatio-ohjelmat EUTI on Business Finlandissa toimiva EU:n puiteohjelmien kansallinen yhteystoimisto. Tarjoamme julkisia, maksuttomia neuvontapalveluja kaikille EU:n Horisontti Eurooppa -ohjelmasta kiinnostuneille. Tästä kerromme lisää Miten voimme auttaa -sivullamme.

#EUTIkouluttaa #HorisonttiEurooppa #HorisontinABC