Arbeta hos Business Finland

Business Finland söker toppexperter för att hjälpa finländska företag växa och internationaliseras snabbare samt skapa globala framgångssagor av innovationer. Samtidigt skapar vi attraktiva innovationsmiljöer som lockar internationella företag och investeringar samt internationell kompetens till Finland. Om du vill ha utmaningar i världsklass, välkommen till en verklig utsiktsplats för att skapa Finlands framtid.

Nästa framgångssaga väntar på att skrivas. Är det du?

Kom med i en grupp av toppexperter

Vad vi väntar oss av dig

Du är tänkande och entusiastisk person, med stora planer vid behov. Du utfört ditt jobb med uthållighet. Du ser problem som möjligheter och utmaningar är kryddan i ditt liv. Du är orädd och motiverar och kommunicerar din åsikt vid behov. Du är stolt över att jobba på en expertorganisation och över dina arbetskamrater och din arbetsgivare. Du leder dig själv och uppmuntrar, lyssnar på, värdesätter och inspirerar andra. Att skapa nätverk innebär för dig att ständigt utvecklas samt nya, fräscha perspektiv. Du tror på samarbete och värdesätter andra människor. Du kan ge tack och konstruktiv kritik.

Och om du dessutom är eld och lågor över att skapa internationella framgångssagor och Finlands framtid, välkommen till oss.  

Det här lovar vi dig

VILL DU TA DIG FRAMÅT I KARRIÄREN ELLER BLI BÄST I VÄRLDEN?

Hos Business Finland kommer du i kontakt med näringslivet i dess brokiga mångfald i Finland och i hela världen. Våra kunder är aktörer från allt från företag av olika storlek till många slags forsknings- och produktutvecklingsgrupper. I vår verksamhet möts banbrytande verksamhet inom näringsliv och forskning samt ansvarsfullt politiskt beslutsfattande.

 

VÅRA KUNDER TÄNKER STORT OCH DET GÖR ÄVEN VI

Vårt utbud av expertis är enormt. Vår professionella grupp är full av experter från den egna branschen, men det finns alltid utrymme för en till. Som en del av den internationella och mångkulturella gruppen kommer du kontinuerligt att träffa kolleger från olika länder och du kommer att få inblickar i olika branscher. Verksamhet med företag av olika storlek och i olika faser gör oss till ett unikt bolag på toppnivå.

 

OM DU VILL HA UTMANINGAR, KOM MED OCH BYGG FINLANDS FRAMTID

Vi utgår från Finland, men vårt verksamhetsområde sträcker sig över hela världen. Hos Business Finland får du vara med om att hjälpa finländska företag att internationaliseras och göra den inhemska konkurrensmiljön ännu mer attraktiv än tidigare. Vi arbetar långsiktigt och våra åtgärder har stor betydelse för Finlands framtid som helhet.

 

DU VET SJÄLV BÄST VILKA SAKER SOM ÄR VIKTIGA FÖR DIG

Vi är intresserade av dig. Vi vill förstå och höra vad som är viktigt för dig i ditt arbete. Vi sparrar våra teammedlemmar att hitta nya lösningar och saker att lära sig. Hos oss har du möjlighet att utnyttja din fulla professionella potential. Eftersom vi är en mångsidig organisation kan vi utveckla arbetsuppgifterna och främja dina karriärdrömmar.