Siirry sisältöön

5/11

Haku 31.7. − 5.11.2021

Eureka-haku ”Green Hydrogen – European Infrastructure for Transporting Hydrogen”

Eureka-verkostossa on avattu kansainvälinen yhteishaku. Suomalaisosapuolten on mahdollistaa hakea Business Finlandista rahoitusta osallistumiselle yhteishankkeisiin, jotka toteutetaan yhdessä Alankomaista, Belgiasta (Flanderi), Espanjasta, Irlannista, Kanadasta, Portugalista, tai Saksasta tulevien kumppaneiden kanssa.  

Lisätietoja

Suomen kestävän kasvun ohjelma, RRF-rahoitus
Reijo Munther (alkaen 30.8.)
+358 50 5577 827
reijo.munther (at) businessfinland.fi

 

Vetyteknologian kehittäminen
Tero Ijäs
+358 50 599 2620
tero.ijas (at) businessfinland.fi

 

Eureka-yhteistyö
Heikki Uusi-Honko
+358 50 5577 825
heikki.uusi-honko (at) businessfinland.fi

 

Kansainvälinen vetytalousyhteistyö
Markku Kivistö
+358 50 5577 968
markku.kivisto (at) businessfinland.fi

Haku on päättynyt!

Eureka-verkostossa on avattu Alankomaiden, Belgian (Flanderi), Espanjan, Irlannin, Kanadan, Portugalin, Saksan ja Suomen innovaatiorahoittajien rahoitushaku yhteishankkeille, joissa kehitetään ratkaisuja vedyn kuljetukseen ja varastointiin osana eurooppalaista vihreää energiataloutta. Haun piiriin kuuluu myös laajasti pääaihealuetta tukevien teknologioiden ja järjestelmien kehittäminen, katso tarkemmin Eurekan hakusivut. 

Ota yhteys Business Finlandiin

Business Finland voi rahoittaa suomalaisosapuolia hakuun osallistuvissa hankekonsortioissa. Hakemusten tulee täyttää sekä Eureka-hankkeiden yhteiset ehdot (ks. kohta Eligibility Eurekan hakusivulla) että Business Finlandin kansallisen rahoituksen ehdot.  

Hankkeita valmistelevien suomalaisosapuolten tulee ottaa yhteyttä Business Finlandiin hyvissä ajoin ennen haun sulkeutumista. Ks. lisätietojen antajien yhteystiedot ohesta.

Rahoitusta hankkeille voidaan ohjata Suomen kestävän kasvun ohjelman mukaisesti EU:n elpymisvälineestä (Rescue and Recovery Facility, RRF). Jokaisen kestävän kasvun ohjelmasta rahoitettavan hankkeen on täytettävä EU:n elpymisvälineen "Do No Significant Harm" -vaatimukset, joiden mukaan hanke ei saa aiheuttaa ympäristölle merkittävää haittaa. Business Finlandin asiantuntijat neuvovat hakijoita myös tältä osin.

Jätä yhteishakemus 5.11.2021 mennessä Eurekan hakupalveluun

Yhteishakemukset on jätettävä 5.11.2021 mennessä Eurekan hakupalvelussa, ja tavoite on, että yhteishankkeet voivat käynnistyä toukokuussa 2022.

Lähtökohtaisesti kansalliset rahoitushakemukset jätetään Business Finlandiin vasta kansainvälisten yhteishakemusten käsittelyn jälkeen. Hakuprosessi on kuvattu tarkemmin Eurekan hakusivuilla kohdissa How to apply ja Evaluation.

Lue lisää Eureka-hausta

#KestäväKasvu

EU disclairmer