Siirry sisältöön
Uutinen 19.10.2021

Osallistu hakuihin – miljardien mahdollisuuksia Horisontissa nyt!

Horisontti Eurooppa -ohjelman vuoden 2022 hakukierros on käynnistynyt! Haettavana on reilut 11 miljardia euroa korkealaatuisille tutkimus- ja innovaatioprojekteille, tutkijaliikkuvuuteen, julkisten hankintojen valmisteluun tai vaikkapa tutkimustulosten kaupallistamiseen ja skaalaamiseen.

Iso määrä Horisontti Eurooppa -ohjelman sekä konsortiohakuja että esimerkiksi yksittäisten tutkijoiden ERC-hakuja on jo auennut. Tutustu työohjelmiin, niistä saat tarkemmat hakukohtaiset tiedot ja aikataulut. Haut ja työohjelmat löydät komission Funding & Tenders -osallistujaportaalista.

Hanki lisätietoja ja hyödynnä palvelujamme

Ole aktiivinen ja käytä hyödyksesi kaikki apu, mitä on tarjolla. Kansalliset julkiset neuvontapalvelut tarjoavat kaikille avointa, maksutonta neuvontaa ja sparrausta Horisontti Euroopasta. Business Finlandissa ja Suomen Akatemiassa työskentelevät Horisontti Euroopan kansalliset NCP-yhteyshenkilöt auttavat sinua lukemaan ja ymmärtämään työohjelmaa sekä hakujen erityisehtoja ja vaatimuksia.

Hyvät neuvot ovat hakemusta kirjoittaville tarpeen. Erja Ämmälahti on yksi niistä asiantuntijoista, jotka ovat komission kutsumina käyneet arvioimassa Horisontti-hakemuksia. Lue, mitä Erja on vinkannut hakemuksen kirjoittamisesta tuoreessa blogissaan Horisontti Eurooppa –hakemusten arvioija kaipaa faktoja ja vaikuttavuutta.

Ota yhteyttä Horisontti Euroopan asiantuntijoihin Suomessa