Siirry sisältöön

Esitysaineistoja

Horisontti Euroopan kansallinen yhteystoimisto EUTI sekä Suomen NCP-yhteyshenkilöt ja komiteajäsenet järjestävät maksuttomia informaatio- ja koulutustilaisuuksia Horisontti Euroopasta. Esitysaineistot ovat kaikkien käytössä ja vapaasti lainattavissa, mutta lähde on aina mainittava. 

EUTI kouluttaa -webinaaritallenteet

EU:n tutkimus- ja innovaatio-ohjelmat EUTI on Business Finlandissa toimiva Horisontti Euroopan kansallinen yhteystoimisto. EUTI järjestää koulutuksia ja infotilaisuuksia Horisontti Euroopan toteutuksesta ja toiminnasta, esimerkiksi hakemus- ja arviointiprosessista, hankehallinnosta, juridiikasta ja sopimuksista sekä raportoinnista. EUTIn tilaisuuksien tallenteet löydät EUTI kouluttaa -linkistä. 

Muut Horisontti Eurooppa -webinaaritallenteet

Muiden tilaisuuksien joukossa on pääasiassa Horisontti Euroopan kansallisten NCP-yhteyshenkilöiden (National Contact Point) järjestämiä info- ja koulutustilaisuuksia. NCP on Horisontti Euroopan teemojen ja hakujen sekä juridiikan, sopimusten ja kustannusten asiantuntija. Näiden tilaisuuksien tallenteet löydät Muut Horisontti Euroopan webinaaritallenteet -linkistä.

Muu esitysmateriaali

Kaikkien koulutusten ja tilaisuuksien esityskalvot löydät Muu esitysmateriaali -linkistä. Materiaalit on tallennettu tilaisuuden päivämäärän mukaiseen järjestykseen. Uusimmat ovat listalla ensin.