Siirry sisältöön

Tekes on nyt Business Finland

Tekesin tarjoamat palvelut jatkuvat edelleen Business Finlandissa.

Business Finlandin ensisijainen tavoite on tarjota asiakkaillemme sujuva, yhteinen palvelupolku, kun asiakkaamme ovat kansainvälistymässä ja hakemassa innovaatiorahoitusta, kansainvälisiä investointeja tai matkailijoita.

Uudet sähköpostiosoitteemme ovat etunimi.sukunimi@businessfinland.fi 8.1.2018 alkaen.

Tekesin palvelut jatkuvat Business Finlandissa

Tekesin ja uuden Business Finlandin palvelukokonaisuuteen kuuluvat edelleen monet tutut palvelut yrityksille, tutkimusorganisaatioille ja julkisen palveluiden tarjoajille.

 • Rahoituspalvelut startup-yrityksille, pk- ja midcap-yrityksille sekä suurille yrityksille. Tutut rahoitustuotteet Tempo, Kiito, Into, Innovaatioseteli, Messuavustus ja Explorer löytyvät edelleen palveluistamme. Rahoitushakemus ja hankkeen hallinnointi tapahtuu tuttuun tapaan verkkoasioinnissa.
  Business Finlandin rahoituspalvelut 
  Asiointipalvelu
 • Ohjelmapalvelut tekevät entistä tiiviimpää yhteistyötä Finpron ohjelmatoiminnan kanssa. Team Finlandin tasolla tehtävä yhteistyö tuo entistä parempaa lisäarvoa asiakkaille Business Finlandin verkostopalveluiden myötä. Ohjelmakokonaisuuksiin kuuluvat arktisuus, biotalous ja cleantech, digitalisaatio, kehittyvät markkinat, hyvinvointi ja terveys, luovat alat ja uusi arvonluonti sekä matkailu. Asiakkaille tutut ohjelmat 5th Gear, Teollinen internet, Terveyttä biteistä, Liideri, BEAM, Älykäs energia ja Puhtaasti biotalouteen -ohjelmakokonaisuus löytyvät edelleenkin Business Finlandin palveluista.
  Business Finlandin verkostopalvelut
 • Kansainvälistymispalvelut tarjoavat tietoa ja yhteistyömahdollisuuksia suomalaisille asiakkaille. Etenkin eurooppalaiseen yhteistyöhön suuntaavat verkostopalvelut löytyvät Business Finlandin tarjonnasta. Näitä ovat Horisontti 2020 ja EUTI-toimisto, EUREKA, Eurostars ja COST.
  Business Finlandin kansainväliset verkostopalvelut 
 • Kansainvälisille markkinoille menoon suunnatut palvelut jatkavat myös Business Finlandissa. Näitä ovat esimerkiksi Market Access Program -kokonaisuuteen kuuluvat kansainvälistymispalvelut Yhdysvaltojen, Kiinan ja Aasian markkinoille sekä kansainväliset kiihdyttämöohjelmat Yhdysvalloissa ja Kiinassa. Tarjoamme edelleen myös Future Watch -tietoa maailmanmarkkinoista.
  Business Finlandin kansainvälistymispalvelut

 

Innovaatiorahoituskeskus Tekes aloitti toimintansa 1.7.1983. Tekesin ensimmäinen nimi oli Teknologian kehittämiskeskus.