Siirry sisältöön

16/2

Haku 1.11.2023.-16.2.2024

Yhteishaku suomalais-turkkilaisten konsortioiden auto- ja tekstiiliteollisuuden kestävien tuotantotapojen t&k-hankkeille

Business Finland ja TÜBİTAK ovat avanneet kansainvälisen yhteishaun suomalais-turkkilaisten konsortioiden yhteisille tutkimus- ja kehittämishankkeille.

Lisätietoja

 

Ilmari Absetz (kiertotalouden ratkaisut, tekstiiliteollisuus)
+358 50 5577 837
ilmari.absetz (at) businessfinland.fi

 

Marika Ollaranta (tekstiiliteollisuus, Decarbonizing Industries -ohjelma)
+358 50 4804 611
marika.ollaranta (at) businessfinland.fi

 

Sixten Sandström (digitalisaatio ja automaatio)
+358 50 4824 379
sixten.sandstrom (at) businessfinland.fi

 

Toni Mattila (valmistusteknologiat, Sustainable Manufacturing Finland -ohjelma)
+358 40 5009 909
toni.mattila (at) businessfinland.fi

 

Juha Pulkkinen (Business Finlandin rahoituksen ehdot ja rahoituskriteerit)
+358 44 4368 043
juha.pulkkinen (at) businessfinland.fi

Haku on päättynyt!

Business Finland ja TÜBİTAK ovat avanneet haun edistääkseen tutkimus- ja kehittämisyhteistyötä Suomen ja Turkin välillä.

Suomalaisosapuolten on mahdollista hakea rahoitusta Business Finlandista osallistumiselle yhteishankkeisiin, jotka toteutetaan yhdessä Turkista tulevien kumppaneiden kanssa. Haun tarkemmat ehdot ja fokusalueiden kuvaus on kuvattu liitteessä. Konsortion on tärkeä tutustua myös TÜBİTAKin rahoitusehtoihin Turkissa tehtäväksi suunnitellun osuuden osalta. 

Business Finlandin rahoitus

Business Finland voi rahoittaa suomalaisosapuolia tälle hakukierrokselle osallistuvissa hankekonsortioissa. Rahoituksessa sovelletaan kansallisia rahoituskriteereitä mukaan lukien Co-Innovation-rahoituksen kriteerit. Haulle ei ole varattu erillistä rahoitusta, vaan hakemukset kilpailevat rahoituksesta muiden hankkeiden kanssa. Business Finland voi rahoittaa suomalaisosapuolia hakuun osallistuvissa hankekonsortioissa. Hakemusten tulee täyttää Business Finlandin kansallisen rahoituksen rahoitusehdot. Konsortion on tärkeä tutustua myös TÜBİTAKin rahoitusehtoihin Turkissa tehtäväksi suunnitellun osuuden osalta.

Suomalaisosapuolten on jätettävä rahoitushakemuksensa Business Finlandin asiointipalvelussa viimeistään 16.2.2024, liitteenä koko konsortion yhteinen projektisuunnitelma. Yhteishankkeiden odotetaan voivan käynnistyä 3.7.2024 jälkeen molemmissa maissa.

Hankkeita valmistelevien suomalaisosapuolten tulee ottaa yhteyttä johonkin haun yhteyshenkilöistä Business Finlandissa mahdollisimman varhaisessa vaiheessa ja viimeistään 24.1.2024 hakemuskäsittelyn sujuvuuden varmistamiseksi.