Siirry sisältöön

Kehitä yrityksesi innovaatio-osaamista kasvun tueksi

Into-rahoitus auttaa vientimarkkinoille tähtääviä startupeja ja pk-yrityksiä. Rahoituksen avulla voit ostaa yrityksellesi parasta mahdollista asiantuntijapalvelua vahvistamaan innovaatiotoimintaanne. Voit myös käyttää Intoa IPR-teollisoikeuksiesi suojaamiseen tai väliaikaisen asiantuntijan palkkaamiseen tutkimusorganisaatiosta tai suuresta yrityksestä.

Inton haku sulkeutui 8.10.2023. Hakemukset pyritään käsittelemään loppuvuoden aikana. Kun hakemuksesi käsittely aloitetaan, asiointipalveluun tulee näkyviin rahoitusasiantuntijamme nimi. Haku avataan uudestaan aikaisintaan vuoden 2024 alussa. Tarkka ajankohta ilmoitetaan erikseen.

INTO-rahoitus

Into-projektille myöntämämme rahoituksen määrä riippuu yrityksesi tavoitteista ja resursseista. Into-rahoitus on avustusta, jonka maksamme yrityksellesi jälkikäteen, raportoimiesi toteutuneiden kustannusten perusteella.

Myönnämme rahoitusta enintään 50 prosenttia projektin kokonaisbudjetista. Into-projekteille ei ole ylärajaa, mutta asiantuntijapalveluiden ostoissa Into-rahoitus voi olla korkeintaan 200 000 euroa. Pienin mahdollinen projektikoko on 30 000 euroa, eli pienin avustus on 15 000 euroa.

Mitä yritykseltäsi vaaditaan?
  • Yrityksesi on startup- tai pk-yritys, joka aidosti tavoittelee kansainvälistä kasvua
  • Yrityksesi on kehittämässä itselleen uusia liiketoimintamalleja tai ratkaisuja, ei ainoastaan tekemässä pikkuparannuksia aiempiin tuote- tai palvelukonsepteihin
  • Yritykselläsi on riittävä oma rahoitus projektin toteuttamisen ajaksi

Katso ohjeet rahoituksen hakemiseen

Miten Business Finlandin rahoitus toimii?

1
Ennen kuin haet

Suunnittele projekti ja määrittele tavoitteet. Varmista oman rahoituksen riittävyys.

2
Hae rahoitusta

Lähetä hakemus asiointipalvelussa. Toimita pyydetyt lisätiedot.

3
Hyväksy rahoituspäätös

Business Finland arvioi hakemuksen ja ilmoittaa päätöksestä. Tutustu päätökseen, lue ehdot ja hyväksy päätös asiointipalvelussa.

4
Käytä rahoitus

Järjestä projektikirjanpito. Ilmoita mahdollisista muutoksista Business Finlandille.

5
Raportoi projekti

Raportoi toteutus ja kustannukset. Toimita pyydetyt lisätiedot raporttiin.