Siirry sisältöön

Finpro on nyt Business Finland

Finpron tarjoamat palvelut jatkuvat edelleen Business Finlandissa.

Business Finlandin ensisijainen tavoite on tarjota asiakkaillemme sujuva, yhteinen palvelupolku, kun asiakkaamme ovat kansainvälistymässä ja hakemassa innovaatiorahoitusta, kansainvälisiä investointeja tai matkailijoita.

Uudet sähköpostiosoitteemme ovat etunimi.sukunimi@businessfinland.fi 8.1.2018 alkaen.

Finpron palvelut jatkuvat Business Finlandissa

Finpron ja uuden Business Finlandin palvelukokonaisuuteen kuuluvat edelleen monet tutut palvelut kansainvälistyville yrityksille, matkailualan yrityksille sekä Suomesta sijoituskohteena kiinnostuneille sijoittajille ja yrityksille.

Finpro auttaa suomalaisia pk-yrityksiä kansainvälistymään, hankkii Suomeen lisää ulkomaisia investointeja ja kasvattaa ulkomaisten matkailijoiden virtaa Suomeen. Finpron muodostavat Export Finland, Visit Finland ja Invest in Finland.

  • Ohjelmapalvelut tekevät entistä tiiviimpää yhteistyötä Tekesin ohjelmatoiminnan kanssa. Team Finlandin tasolla tehtävä yhteistyö tuo entistä parempaa lisäarvoa asiakkaille Business Finlandin verkostopalveluiden myötä. Ohjelmakokonaisuuksiin kuuluvat arktisuus, biotalous ja cleantech, digitalisaatio, kehittyvät markkinat, hyvinvointi ja terveys, luovat alat ja uusi arvonluonti sekä matkailu. Asiakkaille tutut ohjelmat, kuten Food from Finland, Wood from Finland, Martime from Finland, Connectivity from Finland, eCommerce Growth, Agrotechnology from Finland, Cleantech from Finland, Finland Health, Lifestyle Finland, Innovatiiviset biotuotteet, Energia-kasvuohjelma, löytyvät edelleenkin Business Finlandin palveluista.
    Business Finlandin verkostopalvelut
  • Kansainvälistymispalvelut tarjoavat tietoa ja yhteistyömahdollisuuksia suomalaisille asiakkaille.
    Business Finlandin kansainväliset verkostopalvelut 
  • Kansainvälisille markkinoille menoon suunnatut palvelut jatkavat myös Business Finlandissa.
    Business Finlandin kansainvälistymispalvelut

 Finpron ensimmäinen edeltäjä Suomen Viestintyhdistys perustettiin turkulaisen kenkäkaupan takahuoneeseen 1919.