Siirry sisältöön

Kuluttajaliiketoiminta

Pidetään Suomi mukana globaalisti kasvavassa kuluttajaliiketoiminnassa!

Ole seuraava suomalainen

menestystarina!

Maailmalla eletään Suomi-buumia. Kuluttajaliiketoimintaa tekeville suomalaisille yrityksille on kysyntää, ja kansainvälisillä markkinoilla tunnetaan jo suomalainen osaaminen. Aiemmille menestystarinoille haetaan nyt jatkoa. Pidetään Suomi mukana globaalisti kasvavassa kuluttajaliiketoiminnassa!

Business Finlandin yksi strateginen kärkiteema on kuluttajaliiketoiminta. Olemme kuluttajaliiketoiminnan strategiassamme tunnistaneet uudistamisen ja kasvun mahdollisuuksia hyvin monenlaisille yrityksille. Pelit, tv ja elokuva, esports ja muu sisältöliiketoiminta ovat kiinnostavia ja paljon kasvumahdollisuuksia sisältäviä aloja.

Toisena kärkenä on kuluttajaliiketoiminnan uudistuminen, joka koskettaa kauppaa, brändinhaltijoita ja valmistajia, jotka voivat kehittää uusia innovaatioita niin bisnesmalleihin, datan hyödyntämiseen kuin palveluiksi asiakkaille. Experience Commerce Finland -ohjelma käynnistyi keväällä 2019.

Tule mukaan!

Toivomme ehdotuksia eri toimialoilta, joiden strategiaan kuuluu tarjoamansa konseptointi ja brändäys eri kuluttajamarkkinoille.

Etsimme rohkeita ja ennakkoluulottomia avauksia, joilla tartutaan kuluttajakäyttäytymisen muutosten tuomiin mahdollisuuksiin – tule mukaan!

Tilaa teeman uutiskirje niin saat heti tiedon tulevista tapahtumistamme ja kuulet uusista mahdollisuuksista kuluttajaliiketoiminnassa. Jos haluat kuulla lisää teemasta, niin ota yhteyttä johonkin alla luetelluista yhteyshenkilöistä.

Business Finlandin rahoitusta voit hakea jatkuvasti ja kansainvälistymispalveluja on myös tarjolla jatkuvasti, vaikka teemassa ei ole vielä ohjelmia käynnissä.

Business Finlandin rahoituksen ja palveluiden avulla yritys voi hankkia tietoa asiakkaiden odotuksista sekä kehittää esimerkiksi brändiä, myynti- ja markkinointistrategiaa, palveluita ja johtamista.

Laajan kansainvälisen verkostomme avulla tunnistamme liiketoimintamahdollisuuksia ja myyntiliidejä, joissa kansainvälinen asiakas on kiinnostunut suomalaisista tuotteista ja osaamisesta. Sparraamme yritystänne löytämään kumppaneita, asiantuntijoita ja verkostoja ympäri maailmaa.

Aineistot &
projektit

Future Watch 17.3.2019: Consumer trends and lifestyles in Japan