Siirry sisältöön

Business Finlandin palvelut pk- ja midcap-yrityksille

Business Finland on pk- ja midcap-yritysten kasvun vauhdittaja ja puolueeton kumppani. Business Finlandin työkalupakista löydät kaiken, mitä maailman valloittamiseen tarvitaan. Tarjoamme Suomen kasvukykyisimmille yrityksille rahoitusta, neuvontaa sekä tietoa ja kontakteja kohdemarkkinoilta. Peruspalvelumme ovat maksuttomia.

Miten asiakkaaksi?

Miten Business Finlandin asiakkaaksi?

Business Finlandin asiantuntija- ja rahoituspalvelut on tarkoitettu rohkeaa liiketoiminnan kasvua ja uudistumista kansainvälisillä markkinoilla tavoitteleville yrityksille. 

Business Finlandin asiakkaita voivat olla yritykset, joilla on

  1. suomalainen Y-tunnus
  2. riittävät rahalliset resurssit kansainvälistymiseen
  3. monipuolinen osaaminen ja tiimi
  4. halu kasvaa kansainvälisillä markkinoilla
  5. kilpailuetu kansainvälisillä markkinoilla

Täyttääkö pk- tai midcap-yrityksenne yllä olevat kriteerit? Ota yhteyttä asiakaspalveluumme ja keskustellaan yhdessä, miten voisimme yritystäsi parhaiten auttaa.

Tule asiakkaaksi

Yrityskokojen määritelmät

Startup-yritykset

Startupit ovat nuoria, nopeaan kansainväliseen kasvuun tähtääviä pk-yrityksiä. Business Finlandin startupeille suunnatut palvelut on tarkoitettu pääsääntöisesti alle 5 vuotta toimineille nuorille kasvuyrityksille. Katso palvelut startupeille.

Pk- ja midcap-yritykset

Pk-yritykset ovat alle 250 työntekijän yrityksiä, joiden liikevaihto on enintään 50 miljoonaa euroa tai taseen loppusumma enintään 43 miljoonaa euroa. 

Midcap-yrityksiä ovat ne suuret yritykset, joiden liikevaihto viimeisen vahvistetun tilinpäätöksen perusteella on enintään 300 miljoonaa euroa. Liikevaihto tarkastellaan konsernin tasolla.
Huom. Mikäli yritys on kokoluokaltaan suuryritys julkisyhteisöjen omistuksen vuoksi, se ei ole koskaan midcap-yritys. Pääomasijoittajan omistusosuutta ja muita omistuksia ei oteta huomioon, kun tarkastellaan ylittyykö konsernin 300 miljoonan euron liikevaihtoraja.

Suuret yritykset

Suuret yritykset ovat yli 250 työntekijän yrityksiä, joiden liikevaihto on yli 300 miljoona euroa. Katso palvelut suurille yrityksille.

Kaikki palvelut pk- ja midcap-yrityksille