Siirry sisältöön

Business Finlandin palvelut startup-yrityksille

Business Finland on startup-yritysten kasvun vauhdittaja ja puolueeton kumppani. Business Finlandin työkalupakista löydät kaiken, mitä maailman valloittamiseen tarvitaan. Tarjoamme Suomen kasvukykyisimmille yrityksille rahoitusta, neuvontaa sekä tietoa ja kontakteja kohdemarkkinoilta. Peruspalvelumme ovat maksuttomia.

Miten asiakkaaksi?

Miten Business Finlandin asiakkaaksi?

Business Finlandin asiantuntija- ja rahoituspalvelut on tarkoitettu rohkeaa liiketoiminnan kasvua ja uudistumista kansainvälisillä markkinoilla tavoitteleville yrityksille. 

Business Finlandin asiakkaita voivat olla yritykset, joilla on

  1. suomalainen Y-tunnus
  2. riittävät rahalliset resurssit kansainvälistymiseen
  3. monipuolinen osaaminen ja tiimi
  4. halu kasvaa kansainvälisillä markkinoilla
  5. kilpailuetu kansainvälisillä markkinoilla

Täyttääkö startup-yrityksenne yllä olevat kriteerit? Ota yhteyttä asiakaspalveluumme ja keskustellaan yhdessä, miten voisimme yritystäsi parhaiten auttaa.

Tule asiakkaaksi

Yrityskokojen määritelmät

STARTUP-YRITYKSET

Startupit ovat nuoria, nopeaan kansainväliseen kasvuun tähtääviä pk-yrityksiä. Business Finlandin startupeille suunnatut palvelut on tarkoitettu pääsääntöisesti alle 5 vuotta toimineille nuorille kasvuyrityksille.

PK- JA MIDCAP-YRITYKSET

Pk-yritykset ovat alle 250 työntekijän yrityksiä, joiden liikevaihto on enintään 50 miljoonaa euroa tai taseen loppusumma enintään 43 miljoonaa euroa. Midcap-yritykset ovat suuria yrityksiä, joiden liikevaihto on enintään 300 miljoonaa euroa. Katso palvelut pk- ja midcap-yrityksille.

Kaikki palvelut startup-yrityksille