Siirry sisältöön

Suomi digitaalisen murroksen suunnannäyttäjäksi

Business Finlandin tavoitteena on nostaa Suomi teknologian supervallaksi, alustatalouden ja digitalisaation johtavaksi valtioksi sekä tehdä Suomesta globaalisti luotetuin ja halutuin digitaalisen murroksen toteuttajakumppani. Rakentamalla Suomesta maailman teknologia- ja innovaatiojohtajan autamme suomalaisyrityksiä luomaan kestävän pitkän aikavälin kilpailuedun. 

Tietoa teemasta

Business Finlandin Digitalisaatio-teeman palvelut ovat innovaatiorahoitus, kansainvälistymispalvelut ja globaaleja digitrendejä seuraavat ja ennakoivat ohjelmat. Palvelumme auttavat yritystänne kehittämään osaamista ja valmiuksia kasvavaan kansainväliseen liiketoimintaan.

Business Finland on tunnistanut maailmalta lukuisia kohdemarkkinoita ja mahdollisuuksia, joihin suomalaisten digiyritysten osaaminen osuu. Autamme rakentamaan yrityksellenne kansainvälisen kasvupolun innovaatiorahoituksella, verkottamalla ja tarkoin suunnitelluilla delegaatiomatkoilla, trade missioneilla sekä tapahtumavierailuilla. Myös kansainvälisen verkostomme ammattilaiset ovat yrityksenne käytettävissä.

Ohjaus

Teema-alueen yrityksiä edustavat asiantuntijat (Advisory Board) osallistuvat teemaan kuuluvien ohjelmien strategiseen suunnitteluun, seurantaan ja verkottamiseen Suomessa ja kansainvälisesti.

Advisory Board: Sauli Eloranta, puheenjohtaja (VTT), Pertti Lukander (Nokia), Anni Ronkainen (Kesko), Markku Korkiakoski (Netox), Teppo Hemiä (Wirepas), Pekka Laurila (Iceye), Leena Mörttinen (Valtiovarainministeriö).

Maailman parasta digiosaamista Suomesta

Globaaleille markkinoille digin ja leanin avulla – Plastep