Vår uppgift omfattar hela Finland

Business Finland skapar välstånd och välbefinnande i Finland genom att påskynda företagens hållbara tillväxt.

Business Finland

Vi hjälper våra kundföretag att växa och lyckas globalt, utveckla framtidens lösningar och modigt förnya sin affärsverksamhet. Vi främjar samarbete mellan företag och forskningsgrupper, så att nya öppningar utvecklas till internationella affärsekosystem. Vi utvecklar Finland till världens mest attraktiva och konkurrenskraftiga innovationsmiljö samt det mest lockande målet för investeringar och turism.

Inom vår organisation arbetar 760 experter på 40 verksamhetsställen ute i världen och 16 verksamhetsställen i Finland. Business Finland är en offentlig aktör och en del av Team Finland nätverket.

Läs mer om Business Finlands strategi. Vår framtidsvision är att skapa framgångshistorier i världsklass. För att uppnå våra mål satsar vi på tre kärnområden: ekonomisk tillväxt, hållbar utveckling och konkurrenskraft. Vi vill ge finländska företag möjlighet till framgång på den globala marknaden, bidra till utvecklingen av hållbara lösningar för framtiden samt sporra till modig förnyelse av affärsverksamhet. På så sätt skapar vi positiva effekter för samhället: en mer produktiv samhällsekonomi, en hållbarare värld och en mer lockande affärsmiljö.

Kolla in våra aktiviteter

Artikkeli

Servicemodell

Information om målen, kunderna och servicemodellen.
Läs mer
Strategi

Strategi

Finland visar vägen till framtiden.
Läs mer
Om oss

Resultat och inverkan

Här kan du bekanta dig med resultaten från och inverkan av Business Finlands verksamhet.
Läs mer
För media

För media

Kontaktuppgifter till Business Finland's kommunikation
Läs mer
Artikkeli

Organisation

Inom vår organisation arbetar 760 experter på 40 verksamhetsställen ute i världen och 16 verksamhetsställen i Finland. Kolla in vår organisation.
Läs mer

Code of Conduct

Business Finlands code of conduct och rapportering till interna kontroll: