Siirry sisältöön

21/11

Helsinki 21.11.2023

Kasvupäivä – Kestävän kasvun ekosysteemi ja yhteistyö

Aika: 21.11.2023 klo 15.00-18.00 (klo 18-20 kaikille avoimet Kasvuryhmän pikkujoulut)

Paikka: Scandic Hub, Annankatu 18, Helsinki

Kasvupäivä-sivut

Lisätietoja

 

Mira Haapakangas
Viestintäpäällikkö, Kasvuryhmä
mira.haapakangas (at) kasvuryhma.fi
+358 405 229 406

 

Kari Klossner
Datatalouden ohjelmajohtaja
kari.klossner (at) businessfinland.fi
+358 400 717 298

Tervetuloa Kasvuryhmän ja sen yhteistyökumppanien järjestämille Kasvupäiville, jossa pääsemme yhdessä syventymään kestävän kasvun tutkimus-, innovaatio- ja yritysten väliseen yhteistyöhön sekä kansainvälisiin ekosysteemeihin! Datataloudella on vahva rooli Kasvupäivässä, ja Business Finlandin Data Economy -ohjelma on myös mukana tässä tapahtumassa.

Ole valmiina antamaan oma panostuksesi liiketoimintaideoiden ja yhteistyön kehittämiseksi! Kasvupäivät keräävät yhteen suomalaisia keskisuurten 10 miljoonan ja yhden miljardin euron välillä olevien yritysten puheenjohtajia, toimitusjohtajia, omistajia ja merkittävistä kasvuhankkeista vastaavia johtajia. Kutsumme mukaan Kasvupäivään kaikki tähän kokoluokkaan kuuluvat yritykset ja henkilöt jakamaan vertaiskokemuksia ja saamaan uusia ajatuksia ja rohkeutta yritystensä kestävän kasvun, uudistumisen ja kansainvälistymisen toteuttamisen tueksi. Kasvupäivä-konsepti on osa Kasvuryhmän palveluja, ja Business Finlandin Data Economy -ohjelma sekä muut yhteistyökumppanit ovat osana tätä tapahtumaa.

Kasvupäivän tavoitteena on tuoda esiin konkreettisia esimerkkejä ja malleja siitä, miten ja millaisessa ekosysteemissä toimien edelläkävijäyritykset rakentavat tällä hetkellä kestävää liiketoimintaa ja kasvua. Tapahtuma tuo yrityksille mahdollisuuksia verkostoitua ja tunnistaa omalle toiminnalle tärkeitä ja uusia kumppaneita:

  • Yritysten väliseen yhteistyöhön
  • Tutkimus-yritysyhteistyöhön ja
  • Kansainväliseen yhteistyöhön

Tarkoituksena on myös vauhdittaa pitkän horisontin kasvua sekä yritysten kyvykkyyttä ja tahtotilaa integroida vastuullisia käytäntöjä yritysten strategiaan ja ydintoimintoihin kilpailuedun saavuttamiseksi. Tavoittelemmekin kaikilta osallistujilta valmiutta jakaa omaa konkreettista kokemustaan muiden käyttöön ja vaihtaa myynnillisen asennoitumisen Kasvupäivän ajaksi syrjään. Ilmoittaudu pian mukaan! 

Tapahtuma on suomenkielinen.

Rekisteröidy ja katso tarkempi aikataulu ja agenda Kasvuryhmän sivuilta.