Tietosuoja

Tietosuoja

Innovaatiorahoituskeskus Business Finland sekä Business Finland Oy käsittelevät tehtäviään hoitaessaan asiakkaidensa, potentiaalien asiakkaiden, sidosryhmien ja oman henkilöstön henkilötietoja. Henkilötietojen asetuksenmukainen (EU 2016/679) käsittely ja luottamuksen säilyttäminen ovat meille tärkeää. Noudatamme hyvää hallinto- ja tietojenkäsittelytapaa.

Tarkemmat kuvaukset henkilötietoryhmistä ja niiden käsittelystä löydät tietosuojaselosteista. Selosteissa kuvataan henkilötietojen käyttötarkoitus, oikeusperusta, mistä tiedot saadaan, mihin tietoja luovutetaan, käsitelläänkö EU/ETA alueen ulkopuolella, miten tiedot suojattu ja miten tiedot tullaan hävittämään. Selosteessa kerrotaan myös oikeudestasi omiin tietoihisi.

Voimme ulkoistaa käsittelytehtäviä ulkopuolisille palveluntarjoajille tietosuojalainsäädännön mukaisesti ja sen asettamissa rajoissa.

Tutustu myös sivuston käyttöehtoihin, missä kerrotaan evästekäytännöistä ja kolmannen osapuolen ohjelmistoista.

Tietosuojapolitiikka (pdf)

Tietosuojaselosteet

Henkilötietojen käsittelyyn liittyvissä kysymyksissä ja omien oikeuksien käyttämiseen liittyvissä tilanteissa rekisteröidyn tulisi ottaa yhteyttä rekisterinpitäjään. Sinulla on oikeus tarkastaa itseäsi koskevat tiedot, oikeus vaatia virheellisen tai puutteellisen tiedon oikaisua sekä rekisterissä olevan, käsittelyn tarkoituksen kannalta tarpeettoman tai vanhentuneen tiedon poistoa. Rekisteröity voi käyttää oikeuksiaan ottamalla yhteyttä tietosuoja (at) businessfinland.fi.