Siirry sisältöön

24/5

Webinaari 24.5.2024

NATO DIANA Challenge 2024 -infotilaisuus

Aika: Perjantai 24.5. klo 9.00-10.30

Paikka: Microsoft Teams

Rekisteröinti

Lisätietoja

 

Markus Ranne
Senior Advisor, EU and International Collaboration
Business Finland
markus.ranne (at) businessfinland.fi

 

Sauli Eloranta
Vice President, Defence
VTT Technical Research Centre of Finland
sauli.eloranta (at) vtt.fi

Tervetuloa virtuaaliseen infotilaisuuteen NATO DIANA Challenge 2024 -kilpailusta! Business Finland ja yhteistyökumppanit kutsuvat sinut mukaan saamaan lisätietoja tulevasta haasteesta ja siitä, miten voit osallistua.

DIANA (Defence Innovation Accelerator for the North Atlantic) on NATOn perustama organisaatio, joka pyrkii löytämään ja kiihdyttämään dual-use-innovaatiokapasiteettia liittokunnan sisällä. DIANA järjestää vuosittain haastekilpailun, joka keskittyy tiettyihin strategisiin aihealueisiin.

Haastekilpailun voittajat kutsutaan mukaan DIANA Accelerator -ohjelmaan. Jos yrityksesi on suomalainen startup, jolla on innovatiivinen dual-use-ratkaisu, tule mukaan oppimaan, miten DIANA toimii, miten päästä mukaan ja millaisia käytännön esimerkkejä GIM Roboticsilla on osallistumisesta DIANAan. Sinulla on myös mahdollisuus esittää kysymyksiä.

Tapahtuma järjestetään yhdessä Business Finlandin, VTT:n, FiBANin, Tesin, Digital Defense Ecosystemin ja Define Finlandin kanssa.

Tapahtuma on ilmainen, ja se pidetään englanniksi. Lisätietoja ja agenda löytyvät tapahtuman englanninkielisiltä sivuilta. Tervetuloa!