Siirry sisältöön

17/1

Webinar 17.1.2024

One Health -tutkimusrahoitushaun infotilaisuus

Aika: keskiviikko 17.1.2024 klo 10.00–10.30 (Suomen aikaa)

Paikka: Microsoft Teams -webinaari

Ilmoittautuminen

Lisätietoja


Outi Tuovila

Ecosystem Manager, Business Finland
outi.tuovila (at) businessfinland.fi

Tervetuloa One Health -tutkimusrahoitushaun infotilaisuuteen kuulemaan tärkeää informaatiota tammikuun alussa avattavasta tutkimushankkeesta.

Business Finland valmistelee uutta terveysalan ohjelmaa digitalisaation edistämiseksi ja terveydenhuollon painopisteen siirtämiseksi sairaudenhoidosta ennakointiin ja ennaltaehkäisyyn. Tämän myötä avaamme uuden tutkimushaun, jossa on mahdollista hakea julkisen tutkimuksen rahoitusta (Co-Research) ohjelman aihepiireihin liittyviin tutkimusprojekteihin, joissa luodaan uutta osaamista ja pohjaa uusien ratkaisujen kehittämiseksi terveyden ylläpitämiseen, sairauksien ennakointiin ja ennaltaehkäisyyn, digitalisaation edistämiseen terveydenhuollon prosesseissa sekä vaikuttavaan ja yksilölliseen sairaudenhoitoon.

Tämä infotilaisuus keskittyy muun muassa tutkimushankkeiden haun tavoitteisiin, edellytyksiin sekä aikatauluun. Tutkimusrahoitushaku on tarkoitettu yliopistoille ja tutkimuslaitoksille. Tule kuuntelemaan infotilaisuus 17.1. klo 10.00! Otamme myös tilaisuuden aikana vastaan kysymyksiä hakuun liittyen.

Lue lisää One Health -tutkimusrahoitushausta.