Siirry sisältöön

13/11

Varsova, Puola 13.-14.11.2024

ReBuild Ukraine -messut ja konferenssi

Ilmoittaudu mukaan viimeistään 30.8.2024!

Ilmoittaudu nyt

Lisätietoa

Reijo Kangas
Director, Go Global, Global Initiatives, Business Finland
+358 50 5577 892
reijo.kangas (at) businessfinland.fi


Jyrki Härkki
Senior Advisor, Global Initiatives, Business Finland
+358 40 343 3455
jyrki.harkki (at) businessfinland.fi


Käytännön järjestelyt
Annika Lipsanen-Brito
Project Manager, Delegations, Business Finland
+358 50 347 3470
annika.lipsanen-brito (at) businessfinland.fi

Huolimatta jatkuvasta sodasta, Ukrainassa on merkittäviä liiketoimintamahdollisuuksia suomalaisille yrityksille liittyen jälleenrakennukseen. Euroopan unioni ja eurooppalaiset rahoituslaitokset tukevat 66,4 miljardilla eurolla maan jälleenrakennusta. Ukrainan jälleenrakennuksen kustannusten arvioidaan nousevan 486 miljardiin euroon.

Ukrainassa paikallishallinto on saanut vahvemman roolin, mikä mahdollistaa tehokkaamman jälleenrakennuksen maan eri alueilla. Kansainvälinen tuki on ollut myös ratkaisevaa.

Julkisen ja yksityisen sektorin kumppanuudet ovat vauhdittaneet keskeisiä hankkeita asumisen, liikenteen ja terveydenhuollon alueilla. Paikallisviranomaisten, kansainvälisten kumppaneiden ja yksityisen sektorin sidosryhmien yhteiset ponnistelut ovat luoneet vankkaa perustaa Ukrainan toipumiselle. Jatkuvat yhteistyöpyrkimykset ovat välttämättömiä maan selviämiseksi sodan jaloista ja vauraamman tulevaisuuden saavuttamiseksi.

Business Finland kutsuu suomalaisia yrityksiä osallistumaan Suomen paviljonkiin ReBuild Ukraine -messuilla ja -konferenssissa Varsovassa, Puolassa, 13.-14. marraskuuta 2024.

Miksi osallistua?

Strateginen yhteistyö: Tapahtuma edistää yhteistyötä suomalaisten ja ukrainalaisten teollisuudenalojen sekä kuntien välillä, hyödyntää Suomen asiantuntemusta kestävässä kehityksessä, teknologiassa ja rakentamisessa.
 
Markkinoiden laajentaminen: "Rebuild Ukraine" tarjoaa pääsyn dynaamisille markkinoille, joilla on mahdollisuuksia rakentamisen, energian, teknologian ja julkisten palveluiden aloilla.
 
Verkostoitumismahdollisuudet: Löydä keskeiset sidosryhmät, kuten valtion viranomaiset, toimialajohtajat, kansainväliset rahoituslaitokset ja muut kumppanit, joiden kanssa voit edistää ideoiden vaihtoa ja liikekontakteja.
 
Osallistuminen suurempaan hyvään: Suomalaiset yritykset voivat olla tärkeässä roolissa Ukrainan toipumisessa, edistäen liiketoiminnan kasvua ja myötävaikuttaen alueelliseen vakauteen ja vaurauden.

Kenen tulisi osallistua?

 1. Rakennus- ja infrastruktuuriyritykset (esim. teknologiantarjoajat, insinööritoimistot, siviilipuolustuksen suojatilaratkaisujen tarjoajat, rakennusjätteen käsittelyyn erikoistuneet yritykset jne.)
 2. Energiayhtiöt (uusiutuvan energiateknologian tarjoajat, energiatehokkuusratkaisujen tarjoajat, vesi- ja jätehuoltoyhtiöt)
 3. Kaupungit ja aluekehitysvirastot (RDAs)
 4. Yritykset, jotka tarjoavat ratkaisuja humanitaariseen miinanraivaukseen (ei-tekniset ja tekniset tutkimusratkaisut, miinaraivausvälineet)
 5. Terveysinfrastruktuurin ratkaisujen tarjoajat
 6. Ympäristö- ja kestävän kehityksen yritykset
 7. Koulutuslaitokset
 8. Kaupunkisuunnittelun ja -kehityksen yritykset
 9. Muita julkisen ja yksityisen sektorin edustajia, joilla on kokemusta paikallisen talouskehityksen edistämisestä yhteistyössä kansainvälisen rahoituslaitoksen (IFI), YK:n, EU:n ja muiden kehitysrahoitusta tarjoavien tahojen kanssa.
Tervetuloa mukaan Suomen paviljonkiin hyödyntämään ainutlaatuista tilaisuutta saada näkemyksiä ajankohtaisista kehityssuunnista, rakentaa merkityksellisiä verkostoja ja esitellä tuotteitanne, palveluitanne ja osaamistanne monipuoliselle ja vaikutusvaltaiselle yleisölle. Katso alla yksityiskohdat tarjolla olevista osallistumispaketeista.

Osallistumispaketit

Kolme osallistumispakettia Suomen paviljonkiin ReBuild Ukraine -messuilla ja konferenssissa marraskuussa 2024:

Paketti 1

Paketti sisältää:

 • Oma työpiste, jossa on LED-näyttö yksinomaista yrityskäyttöä varten
 • Kahden yritysedustajan osallistuminen (kaksi konferenssibadgea)
 • Mahdollisuus saada lisää vieraslippuja (tarkka lippujen määrä vahvistetaan, kun delegaatio on koottu)
 • Yrityksen logo näytillä Suomen paviljongin logoseinässä etusijalla logon sijoittelussa
 • Kaksisivuinen yritysesittely, joka sisältää tuotekuvat Suomen delegaation esitteessä (sekä painettu että digitaalinen versio)
 • Yksi laajennettu tai kaksi lyhyttä yritysvideota tuotteistanne/palveluistanne, jotka näytetään toistuvasti paviljongin LED-näytöillä
 • Pääsy kuvakansioon, jossa on tapahtumakuvaajamme ottamat valokuvat paviljongista
 • Etusija mediapromootiossa
 • Mahdollisuus ehdottaa kutsuvieraita verkostoitumistilaisuuteen, jonka Business Finland järjestää Varsovassa 12. marraskuuta
 • Yritystiedot näyttelyn järjestäjien tuottamassa näyttelyluettelossa

Hinta: 8 000 € (+ 25.5% ALV)
8 pakettia saatavilla (varausjärjestyksessä)

Paketti 2

Paketti sisältää:

 • Mahdollisuus edustaa organisaatiotasi Suomen paviljongilla ReBuild Ukraine -messuilla ja konferenssissa sekä Business Finlandin isännöimässä verkostoitumistilaisuudessa
 • Yhden yritysedustajan osallistuminen (yksi konferenssibadge)
 • Mahdollisuus saada ylimääräisiä vieraslippuja (tarkka lippujen määrä vahvistetaan, kun delegaatio on koottu)
 • Yrityksen logo näytillä Suomen paviljongin logoseinässä
 • Yksisivuinen yritysesittely, joka sisältää yhden tuotekuvan Suomen delegaation esitteessä (sekä painettu että digitaalinen versio)
 • Yksi lyhyt yritysvideo, joka esittelee tuotteitanne/palveluitanne ja jota toistetaan useasti paviljongin LED-näytöillä
 • Pääsy valokuvakansioon, jossa on valokuvaajan ottamat tapahtumakuvat paviljongista
 • Mahdollisuus ehdottaa kutsuvieraita verkostoitumistilaisuuteen, jonka Business Finland järjestää Varsovassa 12. marraskuuta
 • Yritystiedot näyttelyn järjestäjien tuottamassa näyttelyluettelossa

Hinta: 3 000 € (+ 25.5% ALV)
Paketteja saatavilla rajoittamattomasti

Paketti 3 - Team Finland -verkoston organisaatiot

Paketti sisältää:
 
 • Mahdollisuus edustaa organisaatiotasi Suomen paviljongilla ReBuild Ukraine -messuilla ja konferenssissa sekä Business Finlandin isännöimässä verkostoitumistilaisuudessa
 • Yhden edustajan osallistuminen (yksi konferenssibadge)
 • Pääsy valokuvakansioon, jossa on valokuvaajan ottamat tapahtumakuvat paviljongista
 • Mahdollisuus ehdottaa kutsuvieraita verkostoitumistilaisuuteen, jonka Business Finland järjestää Varsovassa 12. marraskuuta
 • Organisaatiotiedot näyttelyn järjestäjien tuottamassa näyttelyluettelossa

Hinta: 1 500 € (+ 25.5% ALV)

Käytännön järjestelyt

Osallistumispaketti laskutetaan kahdessa erässä: ensimmäinen erä laskutetaan ennen tapahtumaa, kun delegaatio on koottu, ja toinen erä laskutetaan tapahtuman jälkeen todellisten kustannusten mukaisesti. Laskutetun maksun kokonaissumma ei ylitä yllä mainittuja määriä.

Huomioittehan, että osallistumispaketit eivät sisällä lentoja, majoitusta, aterioita eikä paikallista maakuljetusta osallistujalle.