Siirry sisältöön

24/9

Nürnberg, Saksa 24.9.2024

FACHPACK-messujen oheistapahtuma Nürnbergissä

Aika ja paikka: klo 14.00-15.30 Saksan aikaa
Fachpack-messut Nürnbergissä, Saksassa

Huomaathan, että tilaisuus on tarkoitettu vain suomalaisille pakkausalan yrityksille ja paikkoja osallistujille on rajoitettu määrä.

Rekisteröidy 6.9. mennessä

Lisätietoa

Heidi Kokki
Senior Advisor
heidi.kokki (at) businessfinland.fi

Mirjam Kickartz
Advisor
mirjam.kickartz (at) businessfinland.fi

Tule tapaamaan saksalaisia pakkausalan toimijoita Fachpack-messuille Nürnbergiin! Business Finland järjestää verkostoitumistilaisuuden suomalaisille pakkausalan yrityksille Fachpackin ensimmäisenä iltapäivänä tiistaina 24.9.2024 klo 14.00-15.30.

Ohjelma

14.00 - 14.10 Tervetuloa: Business Finland ja Uwe Melichar
14.10 - 14.40 Suomalaisten pakkausinnovaatioiden esittely
14.40 - 15.30 Verkostoitumista

Tilaisuuden tavoitteena on auttaa suomalaisia yrityksiä verkostoitumaan saksalaisten potentiaalisten asiakkaiden ja alan päättäjien kanssa, ja esitellä vahvaa suomalaista pakkausalan osaamista ja tarjontaa.

Business Finland kutsuu nyt suomalaisia yrityksiä mukaan tilaisuuteen. Tilaisuuteen osallistuvat yritykset pääsevät esittelemään ratkaisujaan ja tutustumaan joukkoon saksalaisen pakkausalan keskeisiä toimijoita. Sekä Fachpackissa vierailevat yritykset että näytteilleasettajat ovat tervetulleita verkostoitumistilaisuuteen.

Tilaisuus on osallistujille ilmainen, mutta vaatii ennakkorekisteröitymisen. Business Finland ei korvaa yrityksen matkustus-, majoitus- tai muita tilaisuudesta aiheutuvia kuluja.

Messuille pääsee maksutta ilmoittautumaan koodilla FP24sideevent osoitteessa:
Ihr Ticket für die FACHPACK 2024