Siirry sisältöön

31/10

Sydney, Australia 28.-31.10.2024

Team Finland -vierailu Sydneyyn

Varmista paikkasi 31. elokuuta 2024 mennessä!

 

Huomaa, että osallistuminen on rajoitettu 7 yritykseen (enintään 2 osallistujaa yritystä kohden) ja että paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Huomaa, että jokaisen yrityksen edustajan on ilmoittauduttava vierailulle erikseen.

Ilmoittaudu

Ohjelma
Birgit Tegethoff
Senior Advisor (Energy, Bioeconomy, General Market Advice), Sydney
+61 410 250 806 (+7h time difference from Finland)

Käytännön järjestelyt
Erna Kare
Project Manager, Delegations, Business Finland
+358 50 511 4502

etunimi.sukunimi@businessfinland.fi

Australia on turvallinen, vahva ja johtava kriittisten mineraalien varantojen alue (litium, koboltti, harvinaiset maametallit). Lisäksi Australia on teollisuuden voimanpesä, jonka vienti on 450 miljardin Australian dollarin arvoista; se on keskeisessä asemassa puhtaaseen energiaan siirtymisessä, mineraalien louhinnan nopeuttamisessa ja hiilijalanjäljen pienentämisessä.

Älä jätä käyttämättä tilaisuutta edetä kohti hiilineutraalia tulevaisuutta hyödyntämällä Australiassa kukoistavaa kriittisten mineraalien ja metallien sektoria. Hyödynnä vertaansa vailla olevia markkinamahdollisuuksia erityisesti IMARC 2024 -konferenssissa ja näyttelyssä sekä samanaikaisesti järjestettävässä kaivostoiminnan, metallien ja kiertotalouden konferenssissa ja näyttelyssä.

Team Finland -verkosto järjestää 28.-31.10.2024 Sydneyyn, Australiaan, suuntautuvan vierailun Suomen Australian ja Uuden-Seelannin Aotearoan suurlähettilään Arto Haapean johdolla.

Lue lisää englanninkielisiltä sivuiltamme.