Siirry sisältöön

12/3

Virtuaalitilaisuus 10.00-11.00

Horisontin aamukahvit: Circular Bio-based Europe -kumppanuusohjelman haut 2024

Teams-tilaisuus

Ilmoittaudu

Lisätietoja

Heini Günther
heini.gunther (at) businessfinland.fi

Horisontin aamukahvit kokoaa EU-asiantuntijoita, rahoituksen hakijoita ja projektiosallistujia ajankohtaisten teemojen ääreen. Tällä kerralla keskustelemme aamukahveilla Horisontti Euroopan Klusteri 6:n Circular Bio-based Europe -kumppanuusohjelmasta (CBE), sen huhtikuussa avautuvasta vuoden 2024 hausta ja hakuihin osallistumisesta.

Circular Bio-based Europe on biopohjaisen teollisuuden eurooppalainen kumppanuusohjelma, joka edistää vihreää siirtymää tukemalla laajamittaisesti biopohjaisten raaka-aineiden käyttöönottoa sekä kestävän kehityksen mukaista innovaatiotoimintaa ja teollisuuden investointeja.

Aamukahveilla aiheesta alustavat CBE kumppanuuden State Representative Groupin jäsen Sari Tasa TEM:stä, Klusteri 6:n komiteadelegaatti Elina Nikkola, MMM:stä sekä NCP* Heini Günther Business Finlandista.

Kuulet lisäksi Maanmittauslaitoksen ja Kelluu Oy:n edustajien kertomana kokemuksia projektihakuun osallistumisesta ja projektin mahdollistamista kehittämistoimista.

Emme nauhoita aamukahvien keskusteluja, joten kannattaa tulla linjoille mukaan!

Lämpimästi tervetuloa!
Klusteri 6:n kansalliset asiantuntijat

Lisätietoa kumppanuudesta löydät CBE JU:n verkkosivuilta.

*NCP, National Contact Point on Horisontti Eurooppa -ohjelman asiantuntija, joka auttaa sinua perehtymään ohjelman työohjelmaan ja osallistumismahdollisuuksiin. Asiantuntijoiden palvelut ovat maksuttomia ja kaikille avoimia. He käsittelevät tietojasi luottamuksella ja toimivat ilman eturistiriitaa.