Siirry sisältöön

19/4

Virtuaalitilaisuus 10.00-12.30

Horisontti Eurooppa: MSCA Postdoctoral Fellowships ja COFUND -info

Tilaisuus on englanninkielinen. 

Ilmoittaudu mukaan

Lisätietoja

Paula Leskinen
Horizon Europe MSCA NCP
paula.leskinen (at) aka.fi

Horisontti Euroopan MSCA Postdoctoral Fellowships ja COFUND haut aukeavat 23.4.2024. Tässä infotilaisuudessa käymme läpi käytännön ohjeita hakemiseen liittyen. Tule mukaan saamaan vinkkejä Horisontti Eurooppa -ohjelman Marie Skłodowska-Curie Actions -hakuun!

Postdoctoral Fellowships -rahoitusmuodon yksityiskohtiin perehdyttää Pauli Lepistö (European Research Executive Agency, REA) ja hakijan näkökulmaa meille avaa Suvi Rautio (Helsingin yliopisto). COFUND-rahoitusmuotoon puolestaan perehdyttää Oscar Barreiro (European Research Executive Agency, REA) ja hakijan näkökulmaa avaa Georges Kazan (Turun yliopisto).

Ohjelma:

10.00 Tilaisuuden avaus
10.00 MSCA Postdoctoral Fellowships -haku, Pauli Lepistö, European Research Executive Agency, REA
Keskustelua ja kysymyksiä
10.45 MSCA Postdoctoral Fellowships – menestyneen hakijan kokemuksia, Suvi Rautio, Helsingin yliopisto
11.00 Keskustelua ja kysymyksiä
11.10 Tauko
11.20 MSCA COFUND -haku, Oscar Barreiro, European Research Executive Agency, REA
Keskustelua ja kysymyksiä
12.05 MSCA COFUND – menestyneen hakijan kokemuksia, Georges Kazan, Turun yliopisto
12.20 Keskustelua ja kysymyksiä
12.30 Tilaisuus päättyy

MSCA Postdoctoral Fellowship -rahoitus on tarkoitettu erinomaisille postdoc-tutkijoille. Rahoitus edellyttää kansainvälistä liikkuvuutta, ja se haetaan yhteistyössä suunnitellun isäntäorganisaation kanssa. Fellow-kandidaatilla pitää olla tohtorintutkinto (tai hyväksytty väitöstilaisuus) ja enintään kahdeksan vuoden tutkimuskokemus laskettuna tohtorintutkinnon myöntämisestä.

MSCA COFUND -toimesta myönnetään lisärahoitusta uusille tai jo olemassa oleville tohtori- ja postdoc-ohjelmille, joiden tavoitteena on lisätä kansainvälistä, sektorien välistä tai tieteiden välistä tutkijakoulutusta ja liikkuvuutta. Rahoituksen hakijalla tulee aina olla myös omaa rahoitusta käytettävissä ko. ohjelmalle.

Tilaisuus on englanninkielinen ja se toteutetaan MS Teamsilla. Tilaisuus tallennetaan ja linkki tallenteeseen lähetetään ilmoittautuneille tilaisuuden jälkeen.

Tervetuloa!

Suomen kansalliset MSCA-toimien NCP:t* Paula Leskinen ja Jenni Heino 

Lue lisää Marie Sklodowska-Curie -toimista suomenkielisiltä Horisontti Eurooppa -verkkosivuilta ja Euroopan Komission MSCA-infosivuilta.

*NCP, National Contact Point on Horisontti Eurooppa -ohjelman asiantuntija, joka auttaa sinua perehtymään ohjelman työohjelmaan ja osallistumismahdollisuuksiin. Asiantuntijoiden palvelut ovat maksuttomia ja kaikille avoimia. He käsittelevät tietojasi luottamuksella ja toimivat ilman eturistiriitaa.