Siirry sisältöön
Uutinen 25.03.2022

Suomalaisia ratkaisuja tulevaisuuden sairaaloihin esittelevä materiaali on nyt valmis

Pandemian viimein väistyessä on terveydenhoitoala murroksessa. Monessa maassa rakennetaan uusia sairaaloita ja päivitetään jo olemassa olevia vastaamaan tulevaisuuden haasteisiin. Business Finland on nyt koonnut yhteen digitaalisen esitteen suomalaisesta huippuosaamisesta tulevaisuuden kestäviin, digitaalisiin ja innovatiivisiin sairaaloihin.

Pohjoismaat tunnetaan maailman kärkeen kuuluvista sairaaloistaan ja uraauurtavasta kliinisestä erityisosaamisestaan. Suomi on jo pitkään sitoutunut tarjoamaan kansalaisilleen korkeatasoista sairaalahoitoa. Me olemme erityisen ylpeitä terveys- ja hyvinvointialamme vahvasta terveysteknologian ja data-analytiikan osaamisesta sekä teknisestä kapasiteetista.

Viedäksemme tätä osaamista maailmalle Business Finland on koonnut yhteen kattavan esitteen suomalaisesta alan tarjoomasta. Esitteessä käydään läpi alan koko toimintaketju, alkaen aina sairaaloiden suunnittelusta ja rakentamisesta uusimpiin lääketieteellisiin teknologioihin ja kestäviin sairaalaratkaisuihin, sekä kotioloissa tarjottuun sairaalahoitoon.

– Future Hospitals from Finland johdattaa suomalaiseen erityisosaamiseen kestävien, digitaalisten ja innovatiivisten tulevaisuuden sairaaloiden parissa. Julkaisussa esittäytyy terveyssektorin jatkuvaan kehittymiseen ja innovaatiokykyyn vaikuttava suomalainen ekosysteemi.

Suomalaista terveysteknologiaa käytetään jo ympäri maailmaa, aina Pohjoismaiden johtavien sairaaloiden leikkaussaleista löytyvistä lääkintälaitteista yhdysvaltalaisten sairaalaklinikoiden käytössä oleviin pitkälle kehittyneisiin tekoälypohjaisiin ratkaisuihin.

Toivomme tämän esitteen katalysoivan uusia dialogeja, kumppanuuksia ja yhteistyötä vahvan ja kestävän terveydenhuoltojärjestelmän varmistamiseksi myös tulevaisuudessa, sanoo Terhi Rasmussen, Business Finlandin Global Opportunity Leader, Health & Wellbeing.

Future Hospitals from Finland -esite kokoaa yhteen yli 100 innovatiivista tulevaisuuden sairaaloiden rakentamista ja operointia tukevaa suomalaista ratkaisua. Yritykset on jaettu esitteessä yhdeksään alakategoriaan suunnitteluvaiheen palveluista sairaalatoiminnan pyörittämiseen, sekä kotioloissa tapahtuvaan sairaalahoitoon.

Future hospitals from Finland PDF

Tämän esitteen on koonnut Business Finland. Jos haluat osallistua esitteen seuraavaan painokseen, ota yhteys Noora Pietilään.

Kansainvälisistä terveys- ja hyvinvointialan liiketoimintamahdollisuuksista kiinnostuneita suomalaisia yrityksiä pyydämme tutustumaan Market Opportunities -palveluumme.

Lisätietoja

Terhi Rasmussen
Global Opportunity Leader Health & Wellbeing
terhi.rasmussen (at) businessfinland.fi

Noora Pietilä
Projektikoordinaattori
RRF Health & Wellbeing
noora.pietila (at) businessfinland.fi