Siirry sisältöön
Uutinen 14.03.2024

Suljettuina olleita rahoituspalveluja avataan jälleen 26.3.: Tempo ja Market Explorer

Viime vuoden lopulla kovan hakemusruuhkan vuoksi suljetut Tempo ja Market Explorer avataan jälleen 26.3.2024.

– Jouduimme valitettavasti sulkemaan osan rahoituspalveluistamme viime syksynä. Nyt hakemusruuhkia on saatu purettua ja näitä nuorten ja pienten yritysten kansainvälistymistä tukevia rahoituspalveluja voi jälleen hyödyntää. Ennen rahoituksen hakemista kannattaa tutustua tarkkaan mikä palvelu sopisi juuri sinun yrityksesi tarpeisiin, sanoo johtaja Harri Laajarinne Business Finlandista.

Tempo

Tempo-rahoitus alle 5-vuotiaille innovatiivisille startup-yrityksille kansainvälisen kasvun valmisteluun

Tempo-rahoitus on tarkoitettu alle 5-vuotiaille startup-yrityksille, joilla on uusi tuote- tai palveluidea. Rahoituksella yritys voi valmistella kansainvälistä kasvua ideansa toimivuutta testaamalla, hankkimalla palautetta potentiaalisilta asiakkailta sekä kartoittamalla tuotteen kysyntää ja toimivuutta uudella kansainvälisellä markkinalla.

Rahoituspalvelua on uudistettu ja se on rajattu yrityksille, jotka jatkavat projektin jälkeen tutkimus- ja tuotekehitystoimintaa.

Rahoituspalvelua on uudistettu ja se on rajattu yrityksille, jotka jatkavat projektin jälkeen tutkimus- ja tuotekehitystoimintaa. Uudistetun Tempo-rahoituksen myöntäminen edellyttää, että yrityksellä on realistinen jatkosuunnitelma tutkimus- ja kehittämistoimenpiteistä, joilla idea viedään käytäntöön, mikäli Tempo-projektin tulokset siihen rohkaisevat.

Vältä Tempo-rahoituksen hakemiseen liittyvät sudenkuopat ja lue vinkit hakemiseen.

Tutustu Tempoon tarkemmin 

Market Explorer

Market Explorer -rahoitus yli 5-vuotiaille pk- ja midcap-yrityksille tiedon hankkimiseen uudesta kansainvälisestä markkinasta

Market Explorer -rahoitus on tarkoitettu yli 5-vuotiaille pk- ja midcap-yrityksille, joilla on oma, vähintään idea- tai pilotointivaiheessa oleva tuote, palvelu tai liiketoimintamalli. Ratkaisulla on oltava uskottava kilpailuetu kansainvälisillä markkinoilla. Market Explorer -rahoituksella voit hankkia tietoa yrityksellesi uudesta kansainvälisestä markkinasta.

Tutustu Market Exploreriin tarkemmin