Siirry sisältöön

Luottamuksesta liiketoimintaa

Digital Trust Finland -ohjelma auttaa suomalaisia yrityksiä kehittämään digitaaliseen luottamukseen perustuvaa liiketoimintaa, houkuttelee investointeja ja rakentaa globaaleja ekosysteemejä Suomeen.

Digitaalinen luottamus on kriittinen osa maailmantalouden kasvua, ja siihen perustuvan liiketoiminnan arvo on satoja miljardeja euroja. Samalla digitaalinen luottamus toimii yhdistävänä tekijänä ja luottamuksen perustana yksilön, yritysten sekä yhteiskunnan tasolla.

Ohjelman
kuvaus

Digital Trust Finland -ohjelman tavoitteena on Suomen luottamuspääomaa hyödyntäen kiihdyttää uusien innovaatioiden syntyä ja liiketoiminnan kasvua: turvallisuuden ja luottamuksen ratkaisuissa ja -palveluissa sekä ratkaisutoimittajien että hyödyntäjien näkökulmasta. Ohjelma tukee uusien teknologioiden, kuten kvanttilaskennan mahdollisuuksien ja uhkien selvitystä.

Lisäksi Digital Trust Finland -ohjelma edistää suomalaisten yritysten kansainvälistymistä ja ekosysteemien strategista kehittymistä.

Palvelut

Ohjelma tarjoaa innovaatiorahoituksen lisäksi kansainvälistymis- ja verkottamispalveluita sekä kasvattaa ulkomaisia investointeja Suomessa. Vuosina 2019-2023 toimiva ohjelma rahoittaa innovaatiohankkeita yhteensä 100 miljoonalla eurolla.

Kohderyhmät

Ohjelma on tarkoitettu suomalaisille kriittisen kommunikaation yrityksille ja tietoturvayrityksille (ohjelmistot, laitteistot, palvelut), tutkimuslaitoksille, tietoturvaratkaisuja hyödyntäville tahoille, kuten suurille teollisille ja terveysalan yrityksille sekä Smart Finance- ja MyData-toimijoille.

MUKAAN OHJELMAAN

Liity Digital Trust Finland -ohjelman jäseneksi ja ohjelman sähköpostilistalle! Yrityksesi saa tietoa ohjelman toimenpiteistä, kuten seminaareista, matchmaking-tilaisuuksista sekä medianäkyvyyttä. Ohjelman jäsenenä yritykselläsi on mahdollisuus päästä mukaan alan tapahtumiin ja räätälöityihin koulutuksiin. Digital Trust Finland tarjoaa yrityksille rahoitusta, auttaa kehittämään kansainvälistä liiketoimintaa Business Finlandin globaalien verkostojen avulla sekä tukee yritysten yhteistyötä.

Ohjelmaan liittyminen on maksutonta. Osa palveluista voi olla maksullisia. Mikäli palveluun sisältyy maksu yritykselle, asiasta kerrotaan selkeästi etukäteen.

Ota yhteyttä ohjelmapäällikkö Kirsi Kokkoon.

Ota 
yhteyttä

Head of Digital Trust Finland

Kirsi Kokko

+358 50 550 2023
Senior Advisor, Digi Ecosystems

Tiina Nurmi

+358 50 557 7868
Senior Advisor, Export and Invest-in

Christina Rinne

+358 50 468 9460
Senior Advisor, EU ICT Chair, Component level security

Kari Leino

+358 50 557 7698
Senior Advisor, EU Horizon2020 Secure Societies

Pauli Stigell

+358 50 557 7856
Program Coordinator

Julia Reponen

+358 50 433 7568