Digital Trust Finland

Suomalaisille asiakkaille » Palvelut » Ohjelmat » Digital Trust Finland

Luottamuksesta liiketoimintaa

Digital Trust Finland -ohjelma auttaa suomalaisia yrityksiä kehittämään digitaaliseen luottamukseen perustuvaa liiketoimintaa, houkuttelee investointeja ja rakentaa globaaleja ekosysteemejä Suomeen.

Digitaalinen luottamus on kriittinen osa maailmantalouden kasvua, ja siihen perustuvan liiketoiminnan arvo on satoja miljardeja euroja. Samalla digitaalinen luottamus toimii yhdistävänä tekijänä ja luottamuksen perustana yksilön, yritysten sekä yhteiskunnan tasolla.

Ohjelman kuvaus

Digital Trust Finland -ohjelman tavoitteena on Suomen luottamuspääomaa hyödyntäen kiihdyttää uusien innovaatioiden syntyä ja liiketoiminnan kasvua turvallisuuden ja luottamuksen ratkaisuissa ja -palveluissa sekä ratkaisutoimittajien että hyödyntäjien näkökulmasta. Ohjelma tukee myös uusien teknologioiden, kuten kvanttilaskennan mahdollisuuksien ja uhkien selvitystä.

Palvelut

Digital Trust Finland tarjoaa innovaatiorahoituksen lisäksi kansainvälistymispalveluja ja vahvistaa ekosysteemejä Suomessa investoinneilla. Vuosina 2019-2023 toimiva ohjelma rahoittaa innovaatiohankkeita yhteensä 100 miljoonalla eurolla.

Kohderyhmät

Ohjelma on tarkoitettu suomalaisille kriittisen kommunikaation yrityksille ja tietoturvayrityksille (ohjelmistot, laitteistot, palvelut), tutkimuslaitoksille, tietoturvaratkaisuja hyödyntäville tahoille, kuten suurille teollisille ja terveysalan yrityksille sekä Smart Finance- ja MyData-toimijoille.

Tule mukaan

Kiinnostuitko ohjelmasta? Ota meihin yhteyttä.

Ota yhteyttä

Program Manager
Kirsi Kokko
+358 50 550 2023
Senior Director
Hanna Marttinen-Deakins
+358 40 3433 348
Director
Mika Klemettinen
+358 50 4836 661