Siirry sisältöön

Luovuudella lisäarvoa

Globaalissa kilpailussa tarvitaan uudenlaisia ratkaisuja ja erinomaista asiakasymmärrystä. Kampanja haastoi yrityksiä miettimään, mistä arvo syntyy tulevaisuudessa.

Kilpailuetua kansainvälistymiseen

Creative Business Finland -ohjelma edisti viennin kasvua sulauttamalla luovaa osaamista kaikkeen liiketoimintaan. Luova toiminta synnyttää innovaatioita, muun muassa uusia tapoja toimia, palvelukonsepteja, asiakasymmärrystä, käyttökokemusta ja kokonaisvaltaista brändiymmärrystä. Se on poikkileikkaavaa osaamista, joka luo arvoa pitkäjänteisesti.

Creative Business Finland koordinoi kampanjan voimassaoloaikanaan työ- ja elinkeinoministeriön julkaiseman Suomen luovan talouden tiekartan mukaisia toimenpiteitä ja teki yhteistyötä suomalaisen luovan talouden median ja verkoston Creative Finlandin kanssa.

Kohderyhmät

Palvelimme sekä luovan alan yrityksiä, jotka kehittävät omia monistettavia sisältöjään (esimerkiksi AV-tuotantoja, musiikkia ja peliliiketoimintaa) että yrityksiä, jotka haluavat kehittää liiketoimintaansa luovien alojen työkaluja ja palveluita käyttämällä.

Palvelut

Tutustu kampanjan toimenpiteisiin

Luovan talouden yrityksille suunnattuja Business Finland -palveluja:

Yritykset ja tutkimusorganisaatiot voivat hakea Business Finlandin rahoitusta jatkuvasti.

Tervetuloa mukaan kampanjan tapahtumiin.

Ota yhteyttä

Head of Creative Business Finland

Kenneth Nyholm

+358 50 395 6028
Ecosystem Manager

Leena Arvonen

+358 40 343 3343
Account Lead

Olli Sinerma

+358 45 277 4787