Siirry sisältöön

Vientihankkeen tavoitteena on nopeuttaa vientiä ja siten säilyttää johtava asemamme ja kilpailuetumme kestävien pakkausten alalla

Asiantuntemuksemme ja laajan pakkausalan verkostomme avulla avaamme ovia kansainväliselle yhteistyölle, ja näin voimme yhdessä vaikuttaa hiilijalanjäljen pienentämiseen.

Ohjelman kuvaus

Suomalaisten yritysten kilpailuetu perustuu maailmanlaajuisesti johtavaan asemaan kestävässä metsäteollisuudessa. Samaan aikaan syntyy uusia innovatiivisia materiaaleja. Suomalaisten ratkaisujen kestävyys perustuu sertifioituihin metsävaroihin, kestäviin raaka-aineisiin, insinööriosaamiseen sekä tuotteiden korkeisiin laatuvaatimuksiin. Tällä hetkellä erilaisten kuitupohjaisten materiaalien osuus Suomen pakkausten viennistä on 69 %.

Tavoite

Business Finland auttaa vauhdittamaan suomalaisen pakkausekosysteemin kasvua ja kansainvälistymistä. Tässä vientihankkeessa keskitymme uusiin kansainvälisiin kontakteihin potentiaalisten asiakkaiden kanssa. Lisäksi tehostamme medianäkyvyyttä ja jaamme tietoa siitä, miten suomalaisilla pakkausinnovaatioilla voidaan pienentää hiilijalanjälkeä, materiaalinkulutusta ja muovin käyttöä.

Kenelle

Suomalaiset startup-yritykset, pk-yritykset ja suuret yritykset, jotka tarjoavat kansainvälisesti kilpailukykyisiä kestäviä pakkausratkaisuja kuluttaja-, elintarvike- ja juoma-, lääke- ja terveydenhuolto- sekä kuljetusaloille, ovat tervetulleita mukaan vientihankkeeseemme.

Palvelut

Tämä vientihanke tarjoaa yrityksille seuraavia palveluja: 

Mukaan 

vientihankkeeseen

Oletko kiinnostunut osallistumaan Business Finlandin vientihankkeeseen? Ota yhteyttä ja saat lisätietoja toiminnastamme, kuten työpajoista, matchmaking-tapahtumista ja medianäkyvyydestä!

Ota yhteyttä Sustainable Packaging Lead Heidi Kokkiin saadaksesi lisätietoja:
heidi.kokki (at) businessfinland.fi, +49 151 7421 4034

Lehdistötiedotteet