Siirry sisältöön

Palvelun-
tarjoajat

Alfa Moving

Alfa Moving on pohjoismainen kansainvälisen liikkuvuuden palveluyritys, joka toimii globaalisti. Tarjoamme koko palvelupaketin: immigraatio-, relokaatio- ja muuttopalvelut ja varastointiratkaisut. Vahvuutemme on maahanmuuttoprosessin kokonaisuuden hallinta. Hoidamme niin ihmiset kuin luvat ja irtaimiston – oli kyseessä muutto Suomeen, Suomesta tai kolmansien maiden välillä. Painopisteinä kaikissa vaiheissa ovat: laatu, välittäminen ja ympäristön huomioiminen.

Monet Suomen johtavat kansainvälisiä huippuosaajia rekrytoivat yritykset käyttävät Alfan palveluita. Olemme tehokas, asiantunteva ja ennakoiva kumppani. Avustamme esimerkiksi oleskelulupaprosessissa, tarvittavissa rekisteröinnissä Suomessa, vero- ja Kela-kortin hakemisessa sekä väliaikaismajoituksen ja kodin etsinnässä. Alfan luotettava ja ihmisläheinen palvelu on merkittävä voimavara yrityksellesi, kun uusi työntekijä perheineen muuttaa Suomeen.

Barona Relocation

Palvelumme alkoi melkein 10 vuotta sitten, kun Suomen johtava henkilöstöpalveluyritys Barona ja Pohjoismaiden johtava yritysmajoittaja Forenom yhdistivät osaamisensa ja resurssinsa. Tarjoamme kattavan palvelupaketin ja inhimillisen palveluasenteemme yrityksesi HR-tiimin tueksi kansainvälisten työntekijöiden relokaatioon.

Core Services -palvelut sisältävät välttämättömät rekisteröinnit ja paperityöt eli oleskeluluvan, henkilötunnuksen, sosiaaliturvan, verokortin, pankkitilin, henkilökortin, matkakortin sekä lasten koulun ja päivähoidon koordinoinnin. Smooth Settling Services -lisäelementit sujuvoittavat muuttoprosessia ja Suomeen asettumista. Pakettiin kuuluu mm. tilapäinen majoitus, lentokentältä nouto ja avainten koordinointi, vuokra-asunnon haku, puolison integraatiotuki, puolison urakoulutus sekä kulttuuriperehdytys. Palveluilla on joustava ja läpinäkyvä hinnoittelu. Laskurin avulla voit helposti hahmottaa eri palveluiden kustannukset tulevan työntekijän olosuhteiden ja tarpeiden mukaan.

Companies House Finland

Companies House Finland on yhden luukun palvelu yrityksen perustamiseen Suomessa. Tarjoamme myös kattavat relokaatiopalvelut täällä jo toimiville yrityksille. Meiltä saat ammattitaitoista apua yrityksen rekisteröintiin, paikallisten lakien ja asetusten noudattamiseen, avainhenkilöiden etsimiseen tai toisesta maasta saapuvien työntekijöiden sujuvaan relokaatioon.

Palvelumme sisältää uuden työntekijän työ- ja oleskelulupaan ja rekisteröinteihin liittyvät asiat sekä apua käytännön toimissa kuten pankkitilin avaamisessa, vakuutuksissa sekä sähkö- ja muissa sopimuksissa. Etsimme työntekijälle ja hänen perheelleen sopivan kodin ja autamme päivähoito- ja koulupaikan hakemisessa. Tavoitteemme on varmistaa, että työntekijä ja perheenjäsenet kotoutuvat mahdollisimman nopeasti ja ovat tyytyväisiä asuessaan ja työskennellessään Suomessa. Palvelemme englanniksi, espanjaksi ja suomeksi.

2DS Finland Oy

Olemme Suomessa perustettu rekrytointi- ja relokaatiopalvelujen tarjoaja, jolla on vahva rekrytointikanta Intiassa, mistä löytyy maailman suurin osaava työntekijäreservi. Tavoitamme tehokkaasti myös tuhansia ammattitaitoisia maahanmuuttajia, jotka ovat jo asettuneet Suomeen.

Kattavaan ja vaivattomaan palveluumme kuuluu kandidaattien haku ja seulonta, viisumipalvelut, perehdyttäminen ja asettumispalvelut Suomessa. IT-alan talenttien lisäksi tarjoamme huippukandidaatteja valmistavalle teollisuudelle, rakennusalalle ja muille teollisuuden aloille. Teemme myös yhteistyötä intialaisten koulutuskeskusten kanssa, jotka perehdyttävät parhaat talentit kysytyimpiin taitoihin.

Työperäisinä intialaisina maahanmuuttajina tunnemme Suomessa uuden elämän aloittavien työntekijöiden ja perheiden tarpeet. Yrityksesi talentit saavat meiltä lämpimän vastaanoton. Yhdistämme heidät yhteisö-, kulttuuri- ja uskonnollisiin järjestöihin Suomessa, etsimme lapsille sopivan päiväkodin ja koulun sekä tuemme puolisoita urakehityksen, opiskelun, harrastusten ja sosiaalielämän mahdollisuuksien puitteissa.

ECHO Engineering

ECHO Engineering on nykyajan sykliselle valmistavalle ja teknologiateollisuudelle palveluja tuottava suunnittelutoimisto. Paikallisten tekniikkakonsultointipalvelujen lisäksi tarjoamme Suomesta johdettuna konetekniikan etäsuunnittelupalveluita FinECHO Engineering-tytäryhtiöstämme Punesta, Intiassa ja Suomeen toimeksiantoon tuotuja asiantuntijoita. Sitoutuneen asiakkaamme tilauksesta uusi ulkomainen osaaja saa meiltä suomalaisen työsopimuksen, apua majoituksen järjestämiseen ja perehdytykseen. Erinomainen vaihtoehto kolmen kuukauden työlupaan perustuvalle businessviisumirallille!

Kehitämme parhaillaan vastaavia palveluja Bangaloressa IoT- ja ohjelmistokehityspalvelujen ympärille. Meillä on lähes 20 vuoden kokemus insinööritoimistopalveluiden myynnistä, rekrytoinneista ja toimeksiannoista sekä etäsuunnittelupalveluiden toteuttamisesta Suomen ja Intian välillä. ECHO Engineering on nuori ja notkea toimija sekä osa Kaiku HR-henkilöstöpalvelukonsernia, joten tarpeen tullen toimitamme myös tuntipohjaisia teollisuuden tuotantotyöntekijöitä.

Finland Relocation Services

FRS:n kattavat palvelut ovat yrityksesi tukena koko prosessin ajan, kun palkkaat ulkomaisen työntekijän, lähetät työntekijän Suomesta ulkomaille tai siirrät henkilöstöä kolmansien maiden välillä. Vuodesta 1994 lähtien olemme onnistuneesti varmistaneet siirtymisen ja asettautumisen yhteensä yli 30 000 henkilölle kaiken kokoisille yrityksille toimialasta riippumatta. Toimimme verkostomme kautta 500 kohteessa ympäri maailmaa.

FRS:n kokenut konsultti on yrityksesi Suomeen muuttavan työntekijän ja hänen perheensä luottohenkilö. Hän sujuvoittaa viranomais- ja pankkiasiointia, etsii sopivan kodin ja järjestää päivähoitopaikan tai koulun. Räätälöityyn palveluun voi myös lisätä esimerkiksi muuttopalvelun. Näin uusi työntekijäsi voi ryhtyä töihin täydellä teholla ja motivoituneena alusta alkaen. Asiakastyytyväisyytemme on huippuluokkaa. FRS on ainoa toimija Suomessa, jolla on alan kattojärjestön myöntämä EuRA Global Quality Seal Plus -laatusertifikaatti.

Finnwards

Tunnemme kv-rekrytoinnin ja uuteen kulttuuriin asettautumisen haasteet niin ammatillisen osaamisen kuin omakohtaisen, lähes kaikki mantereet kattavan expat-elämänkokemuksen kautta. Finnwardsin kulttuurienvälisen kohtaamisen ja vuorovaikutuksen koulutus auttaa yrityksiä ja tiimejä saamaan parhaat hyödyt työyhteisön moninaisuudesta. Tuloksena on taitavasti viestiviä johtajia, aidosti osallistavia tiimejä, sitoutuneita työntekijöitä ja tehokkaampaa myyntityötä.

Livenä toteutettu videokoulutuksemme auttaa yrityksiä syvällisesti perehdyttämään uudet työntekijät suomalaiseen työelämään ja yhteiskuntaan, ja soveltuu myös rekrytointivaiheeseen. Tarjoamme myös erikseen ostettavia videokursseja. Olemme Suomen ainoa sertifioitu global dexterity -kouluttaja. Metodissa muokataan omaa kommunikaatiota sopivaksi monikulttuuriseen työympäristöön – ilman, että joutuu muuttamaan omaa personallisuutta. Tarjoamme myös henkilökohtaista konsultointi- ja coaching -palvelua, erikoisosaamisena muuttavien puolisoiden tukeminen kansainvälisessä siirtymäprosessissa.

Fintegra Consulting Group Oy LKV

Fintegran konsulttipalvelut auttavat tuomaan korkeakoulutettua työvoimaa ja erikoisasiantuntijoita Suomeen sekä tukevat ulkomaalaisia yrittäjiä, jotka ovat kiinnostuneet harjoittamaan yritystoimintaa Suomessa. Tarjoamme asiantuntija-apua ja neuvontaa maahanmuuttoon sekä oleskelulupiin liittyviin hakemuksiin ja erilaisiin tilanteisiin. Vuodesta 2016 alkaen palveluitamme on käyttänyt noin 1000 henkilöä useasta eri maasta.

Yrittäjille kohdistetut palvelumme kattavat yritystoiminnan eri vaiheet alustavasta konsultoinnista räätälöityihin, kokonaisvaltaisiin palvelupaketteihin. Autamme esimerkiksi rekisteröinti-, lupa ja veroasioissa sekä pankkitilin avaamisessa. Asiakkaamme ovat perustaneet Suomeen muun muassa keskisuuria yrityksiä logistiikka-, kiinteistö-, IT- ja vientialoille. Tarjoamme myös kotoutumis- ja tukipalveluita jo oleskeluluvan saaneille ulkomaisille yrittäjille ja työntekijöille sekä heidän perheenjäsenilleen.

GMC Finland

GMC tekee tehokasta relokaatiotyötä isolla sydämellä. Vuodesta 2017 lähtien olemme palvelleet monenlaisia yrityksiä sekä yliopistoja, ammattikorkeakouluja, lukioita, urheilujoukkueita, vaihto-ohjelmia ja perheitä. Olemme myös auttaneet EU:n ulkopuolelta tulevia yrittäjiä Suomeen startup-yrittäjän oleskeluluvan kautta. Tarjoamme temaattisia palvelupaketteja, räätälöityjä ratkaisuja ja konsultointia. Hoidamme lupa- ja veroasiat, Kela-kortin, vakuutukset ja pankkitilin. Etsimme perheelle kodin ja lapsille koulu- tai päiväkotipaikat ja hoitajan. Varmistamme, että arkielämä käynnistyy sujuvasti. Palettiin kuuluvat myös henkilökohtainen valmennus ja mentorointi.

GMC:n asiantuntijat ovat Suomeen kotoutuneita kansainvälisiä ammattilaisia, jotka ymmärtävät miltä muuttoprosessi tuntuu ja mitä uuteen maahan asettuminen vaatii. Palvelemme asiakkaan äidinkielellä aina kun mahdollista. Kaiken tavoitteena on, että uusi työntekijä voi keskittyä omaan työhönsä, eikä hänen tarvitse stressata muista asioista.

ICT DIRECT

IT-ammattilaisten vuonna 2013 perustama ICT DIRECT tarjoaa avaimet käteen -palvelun IT-osaajien rekrytointiin. Jos sopivaa työntekijää ei löydy Suomesta, etsimme huippuosaajan kansainvälisiltä työmarkkinoilta – erityisesti Intiasta, missä Mumbain toimistomme kokeneet paikalliset IT-rekrytoijat etsivät yrityksellesi parhaiten soveltuvat osaajat.

Laadunvarmistuksena meillä on ensimmäisenä Pohjoismaissa käytössä teknisten tehtävien ehdokkaiden arviointialusta. Esittelemme vain tekniset testit ja kelpoisuuskokeet läpäisseet kandidaatit, joiden taustat on huolellisesti tarkistettu. Valinnan jälkeen huolehdimme työntekijän oleskeluluvasta, viisumista, verokortista ja muista viranomaisasioista sekä asunnon vuokraamisesta. Uusi työntekijä voi myös aloittaa etänä Intiassa ja muuttaa tarvittaessa myöhemmin Suomeen. Hoidamme palkanmaksun ja muut työnantajavelvollisuudet Intiassa. Kattavat ratkaisumme minimoivat yrityksesi työmäärän ja riskit kansainvälisen IT-osaajan rekrytoinnissa.

International Fox Agency

Kokeneiden kansainvälisen liikkuvuuden ammattilaisten vuonna 2018 perustama International Fox Agency on neuvokas kansainvälistymisagentti ja sillanrakentaja. Erikoistumme pk-yritysten kansainvälistymisen tukemiseen. Yrityksesi saa meiltä tehokasta koulutusta ja konsultointia liittyen kv-rekrytointiin ja henkilöstöliikkuvuuteen sekä monimuotoisen työyhteisön johtamiseen. Palvelemme myös uusille ulkomaisille markkinoille suuntaavia yrityksiä.

Ymmärrämme pk-yritysten yksilölliset tarpeet ja rajalliset resurssit. Näiden puitteissa luomme toimintatapoja, työkaluja ja tukipalveluja, jotka auttavat yritystäsi houkuttelemaan ja vastaanottamaan kansainvälistä henkilöstöä. Perehdytämme ulkomaisen työntekijän suomalaiseen työkulttuuriin ja sparraamme luovaa ja rakentavaa vuorovaikutusta monikulttuuristen tiimien ja työyhteisöjen työskentelyssä. Agenttiparimme kirjoittaa parhaillaan kansainvälisen rekrytoinnin opasta Varsinais-Suomen Kokka kohti Suomea -hankkeelle.

KPMG

Tilintarkastus-, vero-, laki- ja neuvontapalveluita maailmanlaajuisesti tarjoava KPMG hallitsee kaikki työntekijöiden siirtämiseen ja liikkuvuuteen kuuluvat asiat. Vastaamme yrityksesi uuden kansainvälisen työntekijän palkkaamiseen liittyvistä tarpeista avaimet käteen -periaatteella tai hoidamme räätälöidysti ne asiat, joissa erityisesti tarvitaan apua. Palvelumme ovat skaalattavissa riippuen yrityksen omista resursseista.

Hoidamme komennussopimukset ja työsopimukset, autamme työlupien hankinnassa ja asunnon etsinnässä. Asettautumispalvelumme ja kulttuurivalmennus nopeuttavat uuden työntekijän sopeutumista Suomeen. KPMG voi hoitaa kaikki verotukseen liittyvät perusasiat, kuten verokortin haku, veroilmoitus ja veroneuvonta sekä työnantajan velvoitteet kun henkilö palkataan Suomeen. Avainosaamista on myös haastavat monen maan verotustilanteet. Tarvittaessa selvitämme myös toisen maan verotuksen ja työnantajavelvoitteet sekä neuvomme rajatylittävissä etätyötilanteissa.

Pointer Potential

Pointer Potential on diversity recruiter – uniikki rekryalan toimija Suomessa, jonka fokus on Suomessa asuvissa kansainvälisissä osaajissa. Tuomme yhteen suomalaiset yritykset ja Suomeen asettuneet koulutetut ja lahjakkaat kansainväliset ammattilaiset. Yritysten perinteistä rekrytointipoolia laajentamalla mahdollistamme yrityksille monimuotoisen työyhteisön tuomat hyödyt ilman kansainväliseen relokaatioon liittyviä kustannuksia ja byrokratiaa.

Ymmärrämme kansainvälisten työnhakijoiden ja yritysten kohtaamat haasteet. Onnistuneen rekryn varmistamiseksi jokainen Pointer Potentialin kautta palkattu osaaja saa henkilökohtaisen mentorin ensimmäisen palvelusvuoden ajaksi. Toimintamme käynnistyi Suomessa keväällä 2020. Pointer Potentialin ruotsalaisen sisaryrityksen Novare Potentialin kautta jo yli 100 ruotsalaista yritystä on palkannut maahanmuuttajia vuodesta 2016 lähtien.

Ponte Oy

Ponte Oy tarjoaa paikallisesti ja asiakaskohtaisesti räätälöityjä asettautumispalveluita monipaikkaisesti apuna niin työnantajille kuin maahan muuttaville työtekijöille. Tarjoamme yksilöllisiä ratkaisuja, jotka hyödyttävät paremman asettautumisen ja kotoutumisen kautta paitsi yksilöä myös yhteiskuntaa. Nämä palvelut sisältävät tarpeiden mukaan mm. lupa-asiat, viranomaisrekisteröinnit, asumiseen liittyvät asiat, ja koulutuspaketit.

Ponte on pitkän uran maahanmuuton parissa tehneiden ammattilaisten perustama yritys, jonka tehtävänä on tuottaa ratkaisuja Suomeen muuttaville, Suomessa toimiville yrityksille sekä kunnille. Tiimiimme kuuluu kuusi monikulttuurisen taustan omaavaa asiantuntijaa ja kokemuksemme koostuu omakohtaisesta ja asiakasperäisestä asettautumis- ja kotoutumisosaamisesta. Toimintaamme ohjaavat arvot ovat asiakaslähtöisyys, luottamuksellisuus ja vastuullisuus.

Return Ticket

Return Ticket on palvellut suomalaisia ja kansainvälisiä asiakkaita jo vuodesta 1997. Hoidamme rautaisella ammattitaidolla suomalaisten muuton ulkomaille tai takaisin Suomeen sekä ulkomaalaisten sujuvan relokaation Suomeen. Kattava relocation -paketti käsittää kaikki ulkomailta tulevan työntekijän ja hänen perheensä Suomeen muuttoon liittyvät asiat, mukaan lukien oleskelulupien ja viisumien hankkiminen sekä yhteydet Suomen suurlähetystöön ja viranomaisiin prosessin aikana. Suomessa hoidamme tarvittavat rekisteröitymiset, kuten Kela-, vero-, pankki- ja ajokorttiasiat.

Puolison ja lasten viihtyminen Suomessa vaikuttaa ratkaisevasti työntekijän motivaatioon. Autamme löytämään viihtyisän asunnon ja lapsille koulun tai päiväkodin. Tarjoamme perhevalmennusta, tukea puolison työnhakuun ja opiskeluun sekä käytännön opastusta, kulttuurivalmennusta ja kielikursseja. Palvelupakettiin kuuluvat henkilökohtaiset tuki- ja neuvontapalvelut koko Suomessa olon ajan.