Siirry sisältöön

Expert Search

Onko sinulla uusi tuote tai palvelu, jolla on kansainvälistä kasvupotentiaalia ja jota haluaisit kehittää eteenpäin? Tarvitsetko apua viennin aloittamisessa tai kehittämisessä? Business Finlandin Expert Searchin avulla löydät yrityksellesi sopivan konsultin.

Innovaatiosetelin palveluntarjoaja

Jos olet aloittamassa innovaatioseteliprojektia, voit etsiä sopivaa asiantuntijayritystä palveluntarjoajien hausta. Business Finland tarkistaa palveluntarjoajien tietoja ja päivittää listaa säännöllisesti. Palveluntarjoajan voi valita myös listan ulkopuolelta, kunhan se täyttää innovaatiosetelin sivulla mainitut ehdot.

Kansainvälistymisasiantuntija

Yhteistyössä konsultin kanssa voit luoda yrityksellesi esimerkiksi kv-strategian, toteuttaa markkinatutkimuksia tai kehittää yrityksesi myyntikanavia ja markkinointia. Expert Search -palvelustamme löydät konsultit Suomesta ja kohdemarkkinoilta.

Konsultin valinta

Tarvitsetko apua oikean asiantuntijan valitsemiseen? Voit aina ottaa yhteyttä Business Finlandiin saadaksesi apua etsiessäsi sopivaa konsulttia tai palveluntarjoajaa. Olemme myös julkaiseet konsultin valintaoppaan, jossa jaamme parhaat vinkkimme sopivan konsultin valintaan. 

Lataa konsultin valintaopas