Siirry sisältöön

21/11

Hakuaika 1.9.–21.11.2023

Driving Urban Transition (DUT) Partnership -rahoitushaku

Driving Urban transition (DUT) -kumppanuus tehostaa peliä vastatakseen kaupunkien haasteisiin.

Lisätietoja

Lisätietoa hausta


Business Finlandin yhteyshenkilöt

Sini Uuttu, Karin Wikman, Ilmari Absetz

etunimi.sukunimi@businessfinland.fi

Haku on päättynyt!

Tarkoituksena on tukea valtioiden rajat ylittäviä tutkimus- ja/tai innovaatiohankkeita, joissa käsitellään kaupunkien haasteita auttaakseen kaupunkeja siirtymään kohti kestävämpää taloutta ja toimintaa.

Haasteet on ryhmitelty kolmeen teemaan nimeltä Transition Pathways:

  • Positive Energy Districts (PED)
  • 15 minuutin kaupunki (15mC)
  • Circular Urban Economies (CUE).

Jokaisessa ehdotuksessa on oltava mukana vähintään kolme kumppania kolmesta maasta ja jotka ovat oikeutettuja kansallisen/alueellisen rahoitusviraston rahoitukseen. Haku on avoin monille tieteenaloille, ja se on tervetullut monitieteisiin lähestymistapoihin. Kansainvälisen yhteistyön lisäarvo olisi ilmaistava selvästi.

Hakuun voivat osallistua yritykset ja tutkimusorganisaatiot. Jos suomalaisena rahoituksen hakijana on tutkimusorganisaatio on mukana oltava vähintään kolme yritystä, joista kahden oltava suomalaisia yrityksiä. Yritysten ei tarvitse hakea rahoitusta omaan t&k hankkeeseen.

Haku on kaksivaiheinen ja ensimmäisen vaiheen määrä-aika on 21.11.2023 klo 13.00 CET. Hakemukset jätetään DUT-hakemusportaalin. Lopulliset hakemukset jätetään DUT-hakemusportaaliin sekä Business Finlandin hakemusportaaliin 30.4.2023 klo 13.00 CET. Vain ensimmäisen vaiheen jälkeen kutsutut hakemukset voivat jättää hakemuksen toisessa vaiheessa.

DUT Call 2022 on Euroopan komission rahoittama Horizon Europe Partnership -ohjelman puitteissa. Haku on myös osa MICall 2022 -tapahtumaa edistääkseen Urban Transition Mission of Mission Innovation -tehtävää.

Lisätietoa hausta